Forum Discussion
19 Replies
- EA_Kalina5 months ago
Community Manager
Hej @PL_Adam242411
Proszę sprawdź spójność plików gry i daj znać czy udało Ci się uzyskać dostęp do języka PL.
Cześć, ja po zainstalowaniu gry kupionej przez STEAM nie mam do wyboru języka polskiego mimo, ze jest instalowany i wybrany w Steam. Ktoś coś
Mam ten sam problem , spójność plików nie działa oraz ponowne pobranie gry , a została zakupiona w Steam w języku polskim
- EA_Kalina5 months ago
Community Manager
Czy w czasie instalacji gry pojawił się język polski do wyboru?
- @EA_Kalina nie było żadnego wyboru , pobrałem grę przedpremierowo i jedynie wyświetlił się komunikat rozpakowywanie
- @EA_Kalina Przy każdej próbie spójności plików wyświetla się komunikat o 3 błędnych plikach które zostaną zainstalowane ponownie
Witam, zakupiłem wczoraj wersje EA SPORTS FC™ 25 Edycja Ultimate na platformie Steam. Po zainstalowaniu gry nie da się zmienić języka z Angielskiego na Polski (nie ma tam żadnego języka do wyboru) w steame dodawałem różne języki i nic.
Czy da się to jakoś rozwiązać czy muszę zwrócić grę.
zastanawiam się czy pobrać te zawartość ultimate bo tego nie da się zwrócić ale może to jest przyczyną czy wy pobieraliście te zawartość ultimate i dalej macie probleem
- @EA_Kalina Nie nie pojawił się język do wyboru podczas instalacji. Gra została zakupiona na Polskim rynku (taki mam ustawiony na STEAM). Ogólnie gdy zmieniam na Steam język na angielski to pobiera się aktualizacja, a później gdy zmieniam na Polski to jest znowu aktualizacja około 1,30 GB do pobrania, pobiera to i nic to nie daje, jest tylko język angielski do wyboru.
Do reszty: Nie pobierajcie zawartości ultimate dopóki nie rozwiążą problemu, bo nie zwrócicie gry!!! Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia geforce gtx 1650ti
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 20.09.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 16;00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem
Co się dzieje? Nie mogę wybrać innego języka oprócz angielskiego wchodze w opcje zmiana języka i nie wyśwetla mi się nic oprocz angielskiego. Prosze o pomoc
Co powinno się stać? Zmiana języka na Polski
Wpisuje 3 znaki ???###111
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 17 hours ago
- 17 hours ago