Forum Discussion
@EA_Kuba proszę bardzo, miło było by pograć w przedpremierową wersje przed premierą ;d
Hej @hoopyk2137
Dzięki za przesłanie pliku DxDiag.
Zauważyłem że w sekcji błędów powielają się błędy związane ze sterownikami karty graficznej.
Wykonaj czystą instalację sterownika wybierając odpowiednią opcję w zaawansowanych opcjach instalacji, sam sterownik pobierzesz stąd.
Upewnij się również, że zostały dodane odpowiednie wyjątki do zapory sieciowej oraz programu antywirusowego (zarówno dla gry jak i dla EA app)
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Jeśli problem będzie pojawiać się nadal, utwórz nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
- 6 months ago
@EA_Kuba lipaa po wszystkich krokach. Po uruchomieniu gry wyskakuje mały kwadracik EAFC25 po załadowaniu dolnego paska wywala do ea app, na sekundę pojawia się błąd: "Niektóre funkcje zostały wyłączone, ponieważ EA app została uruchomiona z poziomu innej aplikacji.". Walczę z tym od pierwszego dnia premiery podstawowe rzeczy które pisaliście na forach już przetestowałem i cały czas to samo. Inne gry które posiadam od ea ze steama normalnie się uruchamiają problem jest tylko z FC25. Dorzucę aktualny DxDiag po aktualizacji sterownika graficznego.
- EA_Kuba6 months ago
Community Manager
Hej @hoopyk2137
Dzięki za odpowiedź i wykonanie dotychczasowych kroków.
Sprawdź proszę w takim razie czy problem uda się rozwiązać poprzez:
1. Przeniesienie na pulpit folderu ustawień gry. Folder znajduje się:
C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25
(folder AppData jest folderem ukrytym)
Po wykonaniu tego kroku, wyczyść również pamięć podręczną aplikacji EA app:
Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
2. Wygląda również na to, że na Twoim komputerze zainstalowana jest aplikacja od SteelSeries. Dla testu sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po jej wyłączeniu odinstalowaniu.
3. Do Twojego komputera podłączone są dwa monitory - sprawdź czy problem będzie pojawiał się po odłączeniu jednego z nich.
@YurjiBoyka Udzieliłem Ci odpowiedzi w tym wątku.
- 6 months ago
W app data nie posiadam folderu EA Sports FC 25. Są tylko EA desktop, EALaunch Helper i Elecrtonic Arts. Spróbowałem je przenieść na pulpit wszystkie ale to nic nie dało. Kroki 2. oraz 3., także nie pomogły już zaczynam tracić wiarę, że coś pomoże.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 18 hours ago