Forum Discussion
@EA_Kuba lipaa po wszystkich krokach. Po uruchomieniu gry wyskakuje mały kwadracik EAFC25 po załadowaniu dolnego paska wywala do ea app, na sekundę pojawia się błąd: "Niektóre funkcje zostały wyłączone, ponieważ EA app została uruchomiona z poziomu innej aplikacji.". Walczę z tym od pierwszego dnia premiery podstawowe rzeczy które pisaliście na forach już przetestowałem i cały czas to samo. Inne gry które posiadam od ea ze steama normalnie się uruchamiają problem jest tylko z FC25. Dorzucę aktualny DxDiag po aktualizacji sterownika graficznego.
Hej @hoopyk2137
Dzięki za odpowiedź i wykonanie dotychczasowych kroków.
Sprawdź proszę w takim razie czy problem uda się rozwiązać poprzez:
1. Przeniesienie na pulpit folderu ustawień gry. Folder znajduje się:
C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25
(folder AppData jest folderem ukrytym)
Po wykonaniu tego kroku, wyczyść również pamięć podręczną aplikacji EA app:
Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
2. Wygląda również na to, że na Twoim komputerze zainstalowana jest aplikacja od SteelSeries. Dla testu sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po jej wyłączeniu odinstalowaniu.
3. Do Twojego komputera podłączone są dwa monitory - sprawdź czy problem będzie pojawiał się po odłączeniu jednego z nich.
@YurjiBoyka Udzieliłem Ci odpowiedzi w tym wątku.
- 6 months ago
W app data nie posiadam folderu EA Sports FC 25. Są tylko EA desktop, EALaunch Helper i Elecrtonic Arts. Spróbowałem je przenieść na pulpit wszystkie ale to nic nie dało. Kroki 2. oraz 3., także nie pomogły już zaczynam tracić wiarę, że coś pomoże.
- 6 months agorozumiem że koniec pomysłów?
- EA_Kuba6 months ago
Community Manager
Hej @hoopyk2137
W jednym z wątków na forum przy problemie z uruchomieniem gry pojawiło się rozwiązanie polegające na zainstalowaniu gry na dysku systemowym, w domyślnej lokalizacji.
Jeśli gra jest zainstalowana na innej partycji niż systemowa, spróbuj ponownej instalacji gry.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 18 hours ago