Forum Discussion
Oczywiście, że dostaniesz jakieś kosmetyczne porady, które nic nie wniosą, bo skoro takie coś powtarza się co roku, to jest to głęboko w samej infrastrukturze gry... Po prostu nie da sie grać, a biorąc pod uwagę cenę to wychodzimy co najwyżej na klaunów, że zapłaciliśmy... Ja rzuciłem eafc24 w październiku z powodu tragicznego gameplay, wróciłem w sierpniu - grało się nawet przyjemnie i dałem się przez to wrobić w EA25 : )) Swoją drogą, gra nawet nie wyszła w pełni, a sumując wszystkie fora to już jest ponad 1000 postów w dziale technicznym
Elemoro jasne wiem jak to tu działa na tym forum na pewno nie liczę na support, oni wszystko robią tutaj na * albo w ogóle nie odpowiadają, bardziej liczę że ktoś z użytkowników znajdzie rozwiązanie i się tu z nami podzieli
- 5 months ago
tutaj jest ciekawy temat: https://answers.ea.com/t5/Ultimate-Team/Massive-Delay-in-online-play/td-p/14068801
Widać, że jest sporo użytkowników z tym problemem ale Ci którzy go nie mają nie potrafią zrozumieć o co chodzi to trzeba poczuć w grze. Może źle to nazywam opóźnieniem bardziej chodzi o to że mam bardzo wolny gamplay a przeciwnik ma normalny, wciskam podanie a animacja podania trwa dłużej, tak samo każdy drybling, komendy są przez grę rejestrowane w odpowiednim czasie ale coś spowalnia animacje. Wiadomo, że serwery są słabe i każdy doświadczy różnej szybkości rozgrywki, ale u mnie jest tak w każdym meczu, w każdym trybie, nie ważne czy online czy offline
- Greg23275 months agoNew Veteran
Mam to samo, czas reakcji zawodników jest bardzo wolny, choć na wyświetlanym kontrolerze wszystko działa prawidłowo. Nie da się grać, do tego wywala z meczu
- 5 months ago
Ciekawą sytuacją jest też to, że u moich zawodników w 60-70 minucie stamina jest na poziomie około 3\4, przecież już powinni zdychać, nawet sterowani przez AI powinni więcej biegać
- 5 months ago@9bagins Mam to samo na pc. Gra reaguje szybko, nie ma delayu ale same animacje są wolniejsze niż przeciwnika. Mam wrażenie z wpływa to również na szybkość sprintu, gdzie moi zawodnicy z tempem 90+ powinni biec po lini i nie zostać przez nikogo dogonieni, a kasuje ich gość 75 pace
- 5 months ago@9bagins Spróbujcie pokombinować z połączeniem pada. Może warto podpiąć przez kabel/inne wejście USB
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 52 seconds ago
- 21 minutes ago
- 5 hours ago
- 7 hours ago
- 7 hours ago