Forum Discussion
27 Replies
- DuMny9112 months agoNew Traveler@9bagins Mam to samo na pc. Gra reaguje szybko, nie ma delayu ale same animacje są wolniejsze niż przeciwnika. Mam wrażenie z wpływa to również na szybkość sprintu, gdzie moi zawodnicy z tempem 90+ powinni biec po lini i nie zostać przez nikogo dogonieni, a kasuje ich gość 75 pace
- @9bagins Spróbujcie pokombinować z połączeniem pada. Może warto podpiąć przez kabel/inne wejście USB
@Baczykk próbowałem, to nie wina pada
mam dokladnie to samo i dokladnie tak samo tragicznie chodzila fc 23 i nic z tym nie zrobili xd
@EA_Kalina kolejny tydzień bez odpowiedzi. Niezła taktyka, brawo ea
- EA_Kalina11 months ago
Community Manager
Witajcie. Na tą chwilę nie mamy dla Was dalszych wskazówek. Cały czas przyglądamy się dosyłanym do nas zgłoszeniom a jeśli pojawią się dodatkowe kroki, przekażemy je Wam w tym wątku.
W międzyczasie możecie sprawdzać informacje na temat nadchodzących aktualizacji gry i poprawek, nad którymi pracuje nasz zespół na oficjalnej tablicy Trello gry EA SPORTS FC™ 25.
@9bagins Jeśli chcesz wiedzieć, kiedy ktoś odpowie na twoje pytanie, dodaj swój wątek do zakładek w przeglądarce lub zasubskrybuj informacje o nowych wypowiedziach. Inni gracze i/lub moderatorzy wypowiedzą się, kiedy będą mieli coś konkretnego do napisania lub kiedy będą znali odpowiedź.
- DuMny9111 months agoNew Traveler
@EA_Kalina a jeśli się nie pojawia to co? Mamy korzystać z produktu który kosztował conajmniej 300 zł a nie działa poprawnie? Jak to jest że niektórym graczom ta gra chodzi dobrze a niektórym tragicznie?
- EA_Kalina11 months ago
Community Manager
@DuMny91 napisał/a:
Jak to jest że niektórym graczom ta gra chodzi dobrze a niektórym tragicznie?
Właśnie to staramy się ustalić @DuMny91
Rozumiem, że to może być bardzo frustrujące, dlatego tym bardziej jestem wdzięczna wszystkim graczom, którzy wspierają się nawzajem w tym wątku, dzieląc się dodatkowymi wskazówkami i informacjami. Dziękuję za Waszą pomoc i zaangażowanie!
- DuMny9111 months agoNew Traveler
@EA_Kalina Twoje dziękuję nie pomoże mi ani innym graczom xd Co roku cyrk na kółkach z tą gra, grzebać w ustawieniach żeby gra za ponad 300 zł była dalej niegrywalna. Żenada
@EA_Kalina a jakieś kroki już wykonaliście w celu wyjaśnienia problemu? Czy po prostu czekacie aż damy sobie z tym spokój. Tutaj: https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/PS5-Input-delay-opoznienie-reakcji-kontrolera-offline/td-p/13464708 czekamy na odpowiedź od lutego. Jeden z użytkowników nagrał filmiki wszystko poopisywał, obiecaliście przekazać dalej i nic. Silnik gry jest ten sam, problem dalej jest. Naprawdę nie wykluczam, że wina jest gdzieś po mojej stronie tylko musicie mi pomóc znaleźć przyczynę
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 6 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago