Forum Discussion

27 Replies

• Minął miesiąc, dalej cisza więc ponawiam pytania:

CO ZOSTAŁO ZROBIONE W CELU WYJAŚNIENIA PROBLEMU?

JAKIE ODPOWIEDZI DOSTALIŚĆIE Z "GÓRY"?

• Pobrałem sobie UFL, zagrałem parę meczy i odczucia takie same w sterowaniu zawodnikami jak EAFC25. Tak więc wina jest gdzieś po mojej stronie, tylko co może powodować u mnie wolny gameplay i powolne reakcje zawodników? Ping pokazuje zawsze niski

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    9 months ago
    @9bagins Ten sam problem u mnie. W obu grach mam odczuwalne opóźnienie reakcji. Ostatnio zmieniłem operatora na innego, bez zmian. Wydawałoby się że światłowód, wszystko powinno śmigać, a tu takie cyrki. Grałbym na mobilnym, ale tam gdzie mieszkam mam 1, 2 kreski zasięgu lte więc tez odpada.
  • Dziwne to wszystko. Już nie mam pomysłów, próbowałem wszystkiego.

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    9 months ago
    @9bagins Szkoda, że nie ma możliwości gry w chmurze jak fc24 na xboxie.
    Miałem mniejszy delay niż normlanie pobraną fc25. Testowałem fc24 w chmurze jak trafiła do game passa. U mnie to jeszcze może być wina konsoli, gram na xbox series s, a wiadomo, że to bardzo okrojona wersja
  • Ja tego naprawde nie rozumiem.Tez juz niejednokrotnie zakladałem tematy apropo tego problemu. Meczyłem się wiele dni/tygodni (bo problem mam od połowy pazdziernika) z ustaweiniami gry,nvidii, systemu czy internetu. Gra dzięki temu raz chodziła lepiej pozniej gorzej itd.. CO MNIE  ZASTANAWIA TO : Majac monitor 144Hz, zmieniłem w grze ustawienia na 120Hz jak i w nvidii oraz zmiane kamery w grze i problem się rozwiązał. Gra chodziła jak złoto ! przez cały tydzień, czemu piszę, że chodziła? ano dlatego bo jeszcze grając w ostatni piątek wszystko było miód malina. Odpalam wczoraj jak i dzisiaj i znów to samo jest, jak? nic nie zmienialem w ustawieniach, aktualizacji nie było wiec jak?? to jest chore....I wiem doskonale, ze to nie wina z mojej strony gdyż w rushu oraz innych trybach gra chodzi dobrze, (chodziła przez cały tydzien we wszystkich trybach) ale od wczoraj w Rivalsach/Mistrzostwach nie da się grać (gdzie to są dwa najwazniejsze tryby w tej grze...) . Chciałbym chociaż się dowiedzieć co powoduję ten "delay" i spowolnienie całego mojego składu, chociaż to... bo wiem, ze to nie wina komputera czy internetu.. (ping 15/20).

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,667 PostsLatest Activity: 53 minutes ago