Forum Discussion

vvxxTOMxxvv's avatar
vvxxTOMxxvv
Seasoned Novice
2 months ago

Klawiatura "undefinied"

Wszystko działało jeszcze 3 miesiące temu do momentu aż kupiłem pada xbox. Gdy chciałem znów grać na klawiaturze wystąpił taki błąd że nie mogę przypisać klawiszy. Gdy je ustawię, nawet podczas gry , zmieniają się na "undefinied". Wczoraj włączyłem FC 25 z nadzieją że może patch wyszedł nowy. Patch był nowy, zainstalowałem i uruchomiłem gre z padem z myślą że nauczę się grać na padzie. Zrezygnowałem z pada i włączyłem klawiaturę i wszystko działało !! Ale do momentu gdy uruchomiłem ponownie grę bez pada. Już nie dało się grać na klawiaturze. Wydałem sporo kasy na FC 25 a nie wiele grałem.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej vvxxTOMxxvv​ 

Zresetuj ustawienia sterowania poprzez usunięcie pliku Ustawienia osobiste. Następnie tworząc nowe Ustawienia, warto zatwierdzać opcje w menu za pomocą klawiatury.

• vvxxTOMxxvv's avatar
    vvxxTOMxxvv
    Seasoned Novice
    2 months ago

Robiłem tak 3 miesiące tam , teraz też, patch jest potrzebny. Ten błąd jest już od dawna zgadza sie ? Ludzie to zgłaszają a wy nic. Fc 25 nie należy do najtańszych a tu takie jaja.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Spróbuj skorzystać z następującego obejścia:

Przejdź do opcji „Szybki mecz/ Kick off” i rozpocznij mecz. Po rozpoczęciu meczu (gdy jesteś już w trakcie rozgrywki) naciśnij klawisz Escape i przejdź do opcji „Ustawienia” – „Ustawienia gry”, a następnie ustaw opcję „Urządzenie sterujące” na „Tylko klawiatura”.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,684 PostsLatest Activity: 18 hours ago