Forum Discussion

Bitoslaw95's avatar
Bitoslaw95
Seasoned Newcomer
2 days ago

Nie mogę połączyć konta EA z PSN – sprawa nierozwiązana od 10 dni

Dzień dobry,

Mam poważny problem z połączeniem mojego konta EA z kontem PlayStation. Zgłoszenie zostało utworzone 9 lutego 2025 roku, a agent zapewnił mnie, że w ciągu 72 godzin opcja połączenia nowego konta PSN zostanie odblokowana. Minęło już 10 dni, a problem wciąż nie został rozwiązany.

Po kilku dniach ponownie skontaktowałem się z pomocą EA, co zaowocowało drugim zgłoszeniem . Agent potwierdził, że sprawa jest już przekazana do odpowiedniego zespołu i muszę czekać. Czekam do dziś bez żadnej aktualizacji.

Kolejne zgłoszenie  również pozostaje bez odpowiedzi. Mimo ponownych prób kontaktu przez czat EA, za każdym razem słyszę, że sprawa została przekazana do odpowiedniego zespołu, ale nikt się ze mną nie kontaktuje.

Nie mogę korzystać z gry, za którą zapłaciłem, ponieważ moje konto EA nie jest powiązane z moim kontem PSN. To wyjątkowo frustrujące, zwłaszcza że dotychczasowa pomoc techniczna nie przyniosła żadnych rezultatów.

Proszę o eskalowanie sprawy do wyższego poziomu wsparcia oraz jak najszybsze odblokowanie możliwości połączenia mojego konta PlayStation z kontem EA.

Dziękuję i liczę na pilną odpowiedź.

CM EDIT - usunęłam z postu dane osobowe; Pamiętaj, że wpisy na forum są widoczne dla wszystkich. Chroń informacje swoje i innych. Dane osobowe mogą obejmować adres e-mail, numer telefonu, prawdziwe zdjęcia/selfie itp. Zachowaj je w tajemnicy, dbaj o bezpieczeństwo.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej Bitoslaw95 

Zasadniczo, nie możemy wprowadzać żadnych zmian na kontach. Nasi pracownicy pomocy technicznej muszą dokonać weryfikacji konta, zanim będzie można wprowadzić jakiekolwiek zmiany, a tego nie możemy zrobić za pośrednictwem forum. Fora EA są publicznie dostępne, a my dbamy o twoją prywatność. Aby chronić swoje dane, kliknij ten link i skontaktuj się z nami bezpośrednio.

Przekazane przez nas wskazówki mają charakter ogólny, ale mamy nadzieję, że będą one pomocne dla większości użytkowników. 

Jeśli posiadasz już istniejącą sprawę, sprawdź jej status, aby dowiedzieć się czy jest już zakończona.

Kontaktując się w sprawie już istniejącego zgłoszenia, które zostało przekazane do innego działu, podaj doradcy jego numer w celu sprawdzenia poczynionych postępów.

Jeśli do konta EA było kiedykolwiek połączone inne konto PSN upewnij się czy zamiast poprzedniego PSN ID możesz dopisać nowe PSN ID - doradca poinformuje cię czy istnieje taka możliwość.

• Bitoslaw95's avatar
    Bitoslaw95
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Dziękuję za odpowiedź, jednak problem nadal nie został rozwiązany, a moje poprzednie zgłoszenia (#202987507, #203551861) zostały zamknięte bez podjęcia jakichkolwiek działań. Zgłoszenie #202688586 wciąż widnieje jako "W toku", ale nikt się ze mną nie kontaktuje.

Proszę o eskalację sprawy do wyższego poziomu wsparcia, ponieważ czekam już ponad 10 dni. Zakupiłem FC25, ale przypadkowo zostało ono połączone z niewłaściwym kontem PSN. Gra nigdy nie została na nim uruchomiona, konto zostało natychmiast odpięte, a mimo to nie mogę teraz połączyć swojego właściwego konta.

W efekcie nie mogę korzystać z zakupionej gry, za którą zapłaciłem. Czy naprawdę jedyną opcją pozostaje zgłoszenie sprawy do rzecznika praw konsumenta?

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,213 PostsLatest Activity: 15 days ago