Nie mogę połączyć konta EA z PSN – sprawa nierozwiązana od 10 dni
Dzień dobry,
Mam poważny problem z połączeniem mojego konta EA z kontem PlayStation. Zgłoszenie zostało utworzone 9 lutego 2025 roku, a agent zapewnił mnie, że w ciągu 72 godzin opcja połączenia nowego konta PSN zostanie odblokowana. Minęło już 10 dni, a problem wciąż nie został rozwiązany.
Po kilku dniach ponownie skontaktowałem się z pomocą EA, co zaowocowało drugim zgłoszeniem . Agent potwierdził, że sprawa jest już przekazana do odpowiedniego zespołu i muszę czekać. Czekam do dziś bez żadnej aktualizacji.
Kolejne zgłoszenie również pozostaje bez odpowiedzi. Mimo ponownych prób kontaktu przez czat EA, za każdym razem słyszę, że sprawa została przekazana do odpowiedniego zespołu, ale nikt się ze mną nie kontaktuje.
Nie mogę korzystać z gry, za którą zapłaciłem, ponieważ moje konto EA nie jest powiązane z moim kontem PSN. To wyjątkowo frustrujące, zwłaszcza że dotychczasowa pomoc techniczna nie przyniosła żadnych rezultatów.
Proszę o eskalowanie sprawy do wyższego poziomu wsparcia oraz jak najszybsze odblokowanie możliwości połączenia mojego konta PlayStation z kontem EA.
Dziękuję i liczę na pilną odpowiedź.
CM EDIT - usunęłam z postu dane osobowe; Pamiętaj, że wpisy na forum są widoczne dla wszystkich. Chroń informacje swoje i innych. Dane osobowe mogą obejmować adres e-mail, numer telefonu, prawdziwe zdjęcia/selfie itp. Zachowaj je w tajemnicy, dbaj o bezpieczeństwo.