Forum Discussion

karamba81's avatar
karamba81
Rising Newcomer
21 days ago

Nie odpala się od dzisiaj :-(

Witam Wszystkich

Grałem dzisiaj normalnie dwa mecze i gra mi się zawiesiła, czasami tak się zdarzało, ale po restarcie normalnie się uruchamiała do dzisiaj. wyskakuję komunikat zdjęcie w załączniku.

Próbowałem już wszystkiego co znalazłem i nic nie pomaga Deamona odinstalowałem a parę miesięcy gra chodziła jak go miałem na komputerze. Trzeba czekać na aktualizację ?

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Błąd ten oznacza, że na twoim PC nadal są elementy oprogramowania, np. sterowniki, powiązane z aplikacjami, które nie mogą być aktywne w czasie włączania gry. Odinstaluj sterowniki związane z programem opisanym w komunikacie i wyczyść rejestr systemu odpowiednim programem. 

• Swider12's avatar
    Swider12
    Seasoned Newcomer
    21 days ago

tzn co? nadal nie mam nic zlego na kompie a blad jest caly czas\

• grzeho14's avatar
    grzeho14
    Seasoned Novice
    20 days ago

Rozwiązanie z zagranicznego forum:

Uruchom Menedżer urządzeń. Rozwiń ,,kontrolery magazynu'' i wyłącz ,,daemon tools lite virtual scsi bus''. 

Następnie rozwiń ,,Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej'' i wyłącz ,,daemon tools lite virtual usb bus''

U mnie zadziałało, ale nie da się ukryć że EA znowu coś spieprzyło bo problem ten pojawił się u wielu ludzi.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,532 PostsLatest Activity: 19 hours ago