Forum Discussion

tojakacper17's avatar
6 months ago
Solved

nie otrzymałem odpowiedzi o zwrocie gry ea sport fc 25

zlozylem zwrot gry w ciagu mniej niz 24h od zakupu gry minelo juz 50h i dalej nie otrzymalem odpowiedzi na temat zwrotu co robic?

• Hej @tojakacper17 

Zwrot, który został wysłany w ramach gwarancji zadowolenia z gry, jest rozpartrywany automatycznie i a czas jego wykonania może wynosić kilka dni (w zależności od metody płatności).

Jak sprawdzić status zwrotu?

1. Przejdź na stronę Moje konto.
    2. Wybierz zakładkę Historia płatności.

Jeśli czas przetwarzania zwrotu minął i nadal nie pojawia się on w sekcji Moje sprawy, poinformuj nas o tym, wykonując poniższe czynności.

1. Na stronie Pomocy EA wpisz tytuł gry w pasku wyszukiwania.
    2. Z wyników wyszukiwania wybierz grę, z którą potrzebujesz pomocy.
    3. Wybierz opcję Zobacz wszystkie tematy pomocy, a następnie wybierz kategorię Zamówienia.
    4. Wybierz Chcę otrzymać zwrot pieniędzy.
    5. Wybierz dostępną opcję połączenia z doradcą EA.

3 Replies

• Niestety nikt ci tutaj nie odpowie. Próbuj na komputerze porozmawiać po przez chat na żywo. Tutaj nie rozwiązują problemów mają w poważaniu co tutaj wypisują nie przekazują tego dalej. Jedyna twoja nadzieja live chat 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej @tojakacper17 

Zwrot, który został wysłany w ramach gwarancji zadowolenia z gry, jest rozpartrywany automatycznie i a czas jego wykonania może wynosić kilka dni (w zależności od metody płatności).

Jak sprawdzić status zwrotu?

1. Przejdź na stronę Moje konto.
    2. Wybierz zakładkę Historia płatności.

Jeśli czas przetwarzania zwrotu minął i nadal nie pojawia się on w sekcji Moje sprawy, poinformuj nas o tym, wykonując poniższe czynności.

1. Na stronie Pomocy EA wpisz tytuł gry w pasku wyszukiwania.
    2. Z wyników wyszukiwania wybierz grę, z którą potrzebujesz pomocy.
    3. Wybierz opcję Zobacz wszystkie tematy pomocy, a następnie wybierz kategorię Zamówienia.
    4. Wybierz Chcę otrzymać zwrot pieniędzy.
    5. Wybierz dostępną opcję połączenia z doradcą EA.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,468 PostsLatest Activity: 3 hours ago