Forum Discussion

bustling89's avatar
bustling89
Seasoned Newcomer
25 days ago
Solved

nie wyświetla się menu

Witam po wejściu do gry nie pokazuje mi się menu. gram na Pc grę zakupiłem na platformie Steam. wygląda to trochę jak by ten menu był przybliżony tak mocno że nie da się zobaczyć.

• Usunięcie ustawień nie wpłynie na Twoje postępy w UT. Utracisz jednak postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania. 

10 Replies

• maciaz1777's avatar
    maciaz1777
    New Novice
    19 days ago

Hej Kalina. 
    Wielki dzięki za info. Usunęłam ustawienia, stworzyłem nowe i działa. W UT też wszystko jest. Super. Pozdrawiam 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Usunięcie ustawień nie wpłynie na Twoje postępy w UT. Utracisz jednak postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania. 

• Przeglądam forum już od 2 tygodni, wypróbowałem chyba wszystkie możliwe opcje, rekomendowane przez graczy, jak i przez pracowników EA. Nic do tej pory nie zadziałało. Nie sądzę, że jest to problem karty lub sterowników. Widziałem wiele wpisów, gdzie użytkownicy piszą o takim samym problemie, w podobnym czasie i nie sądzę, że akurat wszystkim nagle karty niedomagają. Wydaje mi się, że przed ostatnim uruchomieniem gry była jakaś niewielka aktualizacja, po niej w pierwszym meczu ekran zaczął się łamać, klatkować. Później już więcej nie udało mi się uruchomić. Nie próbowałem jeszcze tylko usunąć moich ustawień, które są podczas uruchamiania gry. Szkoda mi wszystkich postępów zgranych przez pół roku w UT. Może ktoś jednak wpadnie na jakieś rozwiązanie.

• bustling89's avatar
    bustling89
    Seasoned Newcomer
    21 days ago

Zrobiłem to co napisałaś ale nadal nie działa

I właśnie to wygląda tak i nadal nie wiem o co z tym chodzi

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,378 PostsLatest Activity: 37 minutes ago