Forum Discussion

Wedzikowski's avatar
1 year ago
Solved

Okres próbny minął

Dzień dobry,

Mam zakupioną pełną wersję gry EA FC 25 w preorderze i wszystko działało aż do teraz. Podczas próby włączenia gry wyskakuje błąd iż Okres próbny minął.

Proszę o pomoc.

• Wedzikowski's avatar
    Wedzikowski
    1 year ago
    @Faze_DEV09 Udało mi się rozwiązać problem w taki sposób że w aplikacji EA na PC w lewym górnym rogu masz 3 kropki i po rozwinięciu tego wyczyściłem pamięć aplikacji i się zresetowała i gra wróciła do biblioteki.

7 Replies

1. @WedzikowskiRównież mam ten sam problem. Kupiłem grę standardową w przedsprzedaży i dodatkowo subskrypcje EA Play żeby móc grać 10 godzin przedpremierowo limit ukończyłem w czwartek tydzień temu i w piątek gdy wystartowała premiera wszystko działało prawidłowo aż nagle do dzisiaj bo gdy próbuję uruchomić grę to wyskakuje że okres próbny minął mimo tego że premiera już jest i mam zakupioną wersję standardową. Proszę o pilną weryfikację i odpowiedź.
  • Wedzikowski's avatar
    Wedzikowski
    1 year ago
    @Faze_DEV09 Udało mi się rozwiązać problem w taki sposób że w aplikacji EA na PC w lewym górnym rogu masz 3 kropki i po rozwinięciu tego wyczyściłem pamięć aplikacji i się zresetowała i gra wróciła do biblioteki.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Marcepan001 

Sprawdź czy problem uda się rozwiązać poprzez wykonanie kroków poniżej:

1. Otwórz menu Start.
    2. Otwórz Wszystkie aplikacje.
    3. Znajdź folder EA i kliknij strzałkę w dół, aby rozwinąć listę.
    4. Wybierz Odzyskiwanie aplikacji.
    5. Na ekranie pojawi się okno potwierdzenia.
    6. Kliknij Czyszczenie pamięci podręcznej.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 months ago
1,704 Posts