Forum Discussion

Pawlacz192's avatar
Pawlacz192
New Novice
10 days ago
Solved

Po włączeniu gry ustawienia osobiste znikneły

Ostatnio grałem kilka godzin nową kariere zapisałem normalnie, wyszedłem z gry i było wszystko okej. Na następny raz wchodzę do gry i muszę od nowa zrobić ustawienia osobiste co oznacza, że straciłem swój postęp w trybach kariery, ustawienia się zrestartowały i nie wiem co z tym zrobić czy da się to jakoś odzyskać przez chmurę czy coś.

• Wraz z usunięciem pliku Ustawienia osobiste 1 traci się postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania. Nie są to pliki z zapisem Kariery. Wystarczy utworzyć na nowo ten plik (najlepiej nie edytować jego nazwy) i kontynuować rozgrywkę.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Wraz z usunięciem pliku Ustawienia osobiste 1 traci się postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania. Nie są to pliki z zapisem Kariery. Wystarczy utworzyć na nowo ten plik (najlepiej nie edytować jego nazwy) i kontynuować rozgrywkę.

• Mam ten sam problem i wątpię żeby ktokolwiek z tej organizacji się tym zainteresował bo jest to de facto aspekt gry offline na który z reguły mają wywalone

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,642 PostsLatest Activity: 19 hours ago