Forum Discussion
Czy jesteś w stanie powiedzieć, w jakich okolicznościach pojawił się ten komunikat np. zmiana dostawcy Internetu, zakup nowej konsoli, zmiana dokonana w składzie UT.
Dla pewności sprawdź czy wcześniej stworzony nowy klub, opierał się na wskazówkach podanych TUTAJ.
Czy korzystasz z własnej sieci czy może np. z sieci dostępnej w akademiku, uczelni?
To się dzieje często po włączeniu samej fify nie załaduje się główne menu od razu wyskakuje komunikat że utracono połączenie albo że serwery są niedostępne
- internec cały czas taki sam nic się nie zmieniło
-nagle fifa przestała działać
-czasem wywala po 2 meczach w rush albo inny tryb albo po wejściu do sklepu
zdjęcia załączyłem.
caly czas takie same komunikaty chociaż jestem wszędzie połączony wiec sam nie rozumiem w czym jest problem
- hwbqm80zmpzi7 months agoSeasoned Novice
Wczoraj próbowałem pograć ale dzieje się cały czas to samo gram 2 macie i mnie wywala z meczu z podpisem serwery ultimate team są niedostępne i tak cały czas mimo ze zrobiłem już praktycznie wszytko internet jest pociągnięty z kabla od początku i na początku fifa działała dobrze wszytko chodziło ale jakos 2 miesiące po zakupie to się zaczęło i już 2 miesiac to samo cały czas utracono połączenie w pliku niżej załączam plik z gry ze wczroaj po wywaleniu z meczu rush
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 24 hours ago