Forum Discussion

figiel122's avatar
figiel122
Seasoned Newcomer
26 days ago

Problem z FUT

Witam, mam problem z zagraniem w Rivals, Rush i mistrzostwa. Z menu głównego normalnie mnie loguje do FUT, ale gdy chce zagrac w wyzej wymienione tryby, pojawia sie ,,Sprawdzanie stanu konta,, po czym przerzuca mnie do ekranu na którym jest ,,wybierz plan odpowiedni dla Ciebie,, po czym nastepuje komunikat Brak dostępnych ofert, czy ktoś miał taki problem bądź zna rozwiązanie? 

P.s game pass ultimate mam wazny do 2026r 

8 Replies

• Kartlix's avatar
    Kartlix
    Seasoned Newcomer
    22 days ago

Na wstępie dziękuję za pomoc. Kierunek z kontem MS był jak najbardziej właściwy. W moim przypadku pomogło dodanie aktualnej karty i włączenie automatycznego odnowienia subskrypcji, co w mojej ocenie jest ewidentnym wymuszeniem tego działania, natomiast rozwiązało to problem.

• Kartlix's avatar
    Kartlix
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

Podpinam się z dokładnie tym samym problem pod kolejnym tematem, żeby nie tworzyć nowego wątku. Również próbowałem resetu routera, konsoli i reinstalacji gry. Nic nie pomogło. Problem mam od kilku dni. Wcześniej normalnie mogłem grać. Ewidentnie widać, że problem jest szerszy i niestety dni EA Play mijają, a ja nie jestem w stanie uruchomić rozgrywki w żadną grę EA online na Xbox (problem pojawia się również w Mortal Kombat 11 i w Star Wars Battlefront 2).

• figiel122's avatar
    figiel122
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

próbowałem również reinstalacji gry, resetowania routera, usuwałem dane gry i nic nie pomaga

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej figiel122​ 

Wyloguj się i zaloguj z konta Xbox na konsoli oraz wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. Kroki te powinny odświeżyć informacje dotyczące Twojego konta na konsoli.

• figiel122's avatar
    figiel122
    Seasoned Newcomer
    26 days ago

Dodałem filmik do zobrazowania problemu, dzieje sie tak drugi dzień, wcześniej wszystko było dobrze 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,620 PostsLatest Activity: 9 minutes ago