Forum Discussion

BorowkaPG's avatar
8 months ago

Problem z padem

Witam, posiadam problem związany z grą a dokładniej z padem od ps4(gram na PC). Po odpaleniu gry i próbie użycia pada nie reaguje on praktycznie w ogóle, musze klikać po kilka razy i raz na jakiś czas uda się coś zatwierdzić lub przejść dalej. Pad jest podłączony kablem i od razu powiem, że nie jest to wina pada ani kabla bo w EA FC 24 wszystko działa prawidłowo i nie mam tam żadnych problemów. Przez ten problem jestem zmuszony przed każdym meczem ręcznie wybierać, że chce grać używając pada, a co zabawne wyświetlają mi się dwa pady mimo podłączonego tylko jednego. Jednym z tych dwóch niby dostępnych mogę sterować tylko graczami, a żadne inne przyciski nie działają, drugi natomiast działa poprawnie. Przez ten problem jestem zmuszony do grania w Squad Battles bo w Rivalsach nie jestem w stanie zmienić urządzenia, którym gram z klawiatury na pada. Co może być przyczyną takiej sytuacji i jak to naprawić?

1 Reply

• też tak mam tylko ze ja mam niby podłaczone 3 pady każdy inny pad ma całkowicie pomieszane sterowanie miedzy innymi przycisk start działa tak jak powinien działać przycisk x itp.

nie jestem wstanie nic zrobić 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,481 PostsLatest Activity: 6 hours ago