Forum Discussion
Wykonaj czystą instalację sterowników karty graficznej a w samej dnie zresetuj ustawienia.
Przenieś na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25
(folder AppData jest folderem ukrytym)
Zainstalowałem ponownie nowe sterowniki, wyjąłem plik ,,settings" na pulpit i nadal nie mogę wejść w ultimate team, ponieważ wyskakuję ten sam błąd więc poprosiłbym o zwrot pieniędzy.
- 7 months ago
odpowiecie?
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
Sprawdź dodatkowo aktualizacje systemu oraz spójność systemu pod kątem błędów za pomocą kontrolera plików systemowych.
Zawsze warto sprawdzić, czy wszystkie podzespoły są poprawnie zamontowane i podłączone, a także czy przewody i kable są w dobrym stanie.
Niektórzy nasi gracze potwierdzili, że ten błąd udał się im rozwiązać przez wyłączenie przetaktowania.
Czasami problem z uruchomieniem gry może także wynikać np. z uszkodzonego pliku konta użytkownika Windows - można to spróbować wykluczyć poprzez stworzenie nowego konta w administratora.
Podsyłam informację na Twoje inne pytanie: Jak uzyskać zwrot pieniędzy za gry EA?- 6 months ago
Mimo wszystko chciałbym dostać zwrot pieniędzy.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina9 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 16 hours ago
- 2 days ago