Forum Discussion
150 Replies
- Seko67 months agoRising Novice
Wilk171
Platforma: PS5
Wersja gry: Cyfrowa
Sklep: kod podarunkowy
Data: 22.10.2024
Ta sytuacja przestaje być śmieszna. Support EA odsyła do supportu PS, a ten każe powielać kroki, które nie przynoszą efektu. Dajemy czas na naprawę błędu, ale zostawianie klienta bez żadnej informacji nie jest w porządku. Zdecydowanie za długo to trwa - ludzie wydają swoje pieniądze na produkt, który nie uruchamia się, a support nie potrafi rozwiązać tego problemu. CYRK
EDIT:
Sprawa rozwiązana - jakim sposobem? NIE MAM POJĘCIA
Po uruchomieniu konsoli produkt pojawił się w PS Store i uruchamia się poprawnie. Przepraszam za uniesienie swoich emocji w poprzednim wpisie. POZDRAWIAM :PRobiles cos poza reinstallką gry? U mnie caly czas ten sam blad :/
Kontaktowałem się z supportem tylko i nagle zaczęło działać. Pisz do PS
- 1dominek7 months agoSeasoned Rookie
- Nazwa użytkownika: psn dominofam
- Platforma: ps5
- Wersja gry, którą posiadasz cyfrowa
- Sklep, w którym kupiłeś/aś grę: Wygrana w konkursie klubu ekstraklasy
- Data, godzina kiedy pojawił się problem (+strefa czasowa jeśli jest inna niż Polska): 24.10.2024
- Zrzut ekranu, problem identyczny jak u innych użytkowników Dziękuję za odpowiedź:D
Teedy94
PS5
Cyfrowa
Kod wygrany w konkursie ekstraklasy
19:20 i blad pojawią się cały czas
Od 3 tygodni zmagam się z problemem przejścia na pełną wersję. Rozmowy z Sony oraz EA nic nie dają. Ma ktoś jakiekolwiek rozwiązanie?
- @EA_Kuba Pojawia się u mnie ten sam problem, odinstalowanie gry nie pomogło. Nie grałem w fc25 w wersji próbnej. Mam tylko companiona. Co robić?
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 25 minutes ago
- 56 minutes ago
- 2 hours ago
- 3 hours ago