Forum Discussion
10 Replies
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
Hej @Kacperooo0203
W jakich trybach pojawia się problem (online/ offline). Czy w menu gry też wystepują podobne przycięcia? Doprecycuj także na jakiej platformie grasz w FC 25.
- Chudy11731 year agoNot applicable
Mam ten sam problem. W meczu się freezuje co kilka sekund, albo jest wrazenie gry w slow-mo. Mam grę od ponad tygodnia, jeszcze nie udało mi się rozegrać zadnego płynnego meczu offline, w tryb online nawet nie zaglądam póki co. Podzespoły ponad minimalne wymagania producenta.
- krymek61 year agoNot applicable
Gra jest niegrywalna po ostatnim patchu, odpaliłem dzisiaj z ciekawości czy są jakieś zmiany, dla mnie jest jeszcze gorzej. Ścinki trwają już ponad 10 sekund, gdzie po przyspieszeniu x10 akcji okazuje się, że przeciwniki normalnie strzela bramkę w międzyczasie jak nie mogę się ruszyć.
- ChillRocketMan1 year agoNot applicable
Dzień dobry,
Od tygodnia obserwuję takie samo zjawisko u siebie. "Freezy" gry nie występują tylko w szybkim meczu na bota(chyba że za krótko grałem). W karierze są troszke mniejsze ale też są. W trybie UT jest to norma co chwilę. Wspomniane freezy gry następują podczas zagęszczenia piłkarzy w 1 miejscu na boisku np. długi atak pozycyjny który skumulował większość piłkarz między 10 a 20 metrem od bramki. Podczas kontaktów fizycznych np. przepychanki, odbiory, wślizgi oraz przy próbach dryblingu 1 na 1 (czasami), oraz 1 na 2,3(bardzo często).
Dodam od siebie, że obserwuję fpsy od początku gry. Co ciekawe po ostatniej łatce nastąpił wyraźny wzrost fps, jednak kosztem częstych dropów oraz freezów które potrafią wstrzymać obraz na 1-3 sekundy i przyspieszyć grę po odblokowaniu obrazu. Gra jest praktycznie niegrywalna, od tamtej pory gram tylko squad battles oraz kariere by się mniej denerwować. Dodam, że jakakolwiek zabawa z ustawieniami graficznymi nie pomaga, przetestowałem wszelkie możliwe kombinacje w panelu sterowania nvidia oraz w ustawieniach gry.
Liczę, że udzieliłem cennych wskazówek, które pomogą zidentyfikować problem.
Moja specyfikacja pc:
GPU: GeForce RTX2070 gaming z
CPU: Intel i5-9600k
RAM: 16gb
Dysk: SSD
Pozdrawiam
- 1b205e3be5a602b1 year agoNot applicable
Mam dokładnie ten sam problem , platforma PS5, nie da się rozegrać meczu w trybie sezony, cały czas lagi.
- Kacperooo02031 year agoNot applicable
Jak odpalam tryb UT to mam ścinki nawet w menu co jakiś czas o meczu to mi się nie chce nawet wspominać bo tam jest jeszcze gorzej. Gram na PC
- famaP91 year agoNew Novice
U mnie to samo j/w w temacie, dodam tylko tyle ze mam gre od premiery wyżej wymienione problemy zaczeły się po ostatniej aktualizacji. Gram na PC.
Wymagania sprzętowe ponad zalecane.
Będzie niedługo dodany nowy patch albo cokolwiek zrobicie, żeby można było normalnie grać w gierke kupioną za 400zł bo już to trwa ponad tydzień i cisza???
- Kedzier221 year agoNot applicable
e długo wam jeszcze zejdzie naprawa tego bo to juz trwa 3 tygodnie
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 hours agoCommunity Highlights
- Wojtula_211 year agoNew Novice
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager