Forum Discussion
Hej @essaikolenda
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu.
Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
Upewnij się również, że w trakcie gry nie jest aktywne oprogramowanie do nagrywania rozgrywki (Steam, SteelSeries, Xbox etc)
- 9 months ago
Wykonalem wszystko co napisales u tego goscia z linku. Sprawdze czy mi czasem nic nie nagrywa ale czytajac inne posty wiele osob ma ten sam problem z lepszym sprzetem ode mnie ;/
- 9 months ago
Dodam, że ta gra od premiery nie chodziła na PC mega płynnie ale przez ostatnie 2 tyg dalo sie grac. Teraz mam to samo co reszta graczy na PC czyli dziwne spowolnienia gry szczególnie w srodku boiska, a nastepnie przyspieszenia, gra potem chodzi plynnie (w miare), a za 5 minut meczowych znowu to samo;/ Mam wrażenie, że pomimo zażaleń graczy nic w tym temacie nie jest robione. Moim zdaniem chodzi o złą optymalizacje gry na PC. Jakim cudem gra na konsolach chodzi plynnie, gdzie umowmy sie konsole nie maja tak silnych podzespolow jak niekotrzy gracze PC, ktorzy maja komputery po 10k+, graja w najnowsze tytuly na ustawieniach 4k itp.
@EA_Kuba jesli macie jakis realny wplyw na poinformowanie kogos kto rozwiazuje problemy z grea zgloscie to im i niech cos zrobnia bo gra traci graczy z dnia na dzien...
- 9 months ago
@essaikolenda zmartwie cię, ale problem występuje u setek graczy i EA z tym nic nie robi i nie ma zamiaru zrobić. Poczytaj na anglojęzycznym forum ile ludzi to ma, a community manager zaznacza temat jako rozwiązany. Założysz kolejny post będziesz dociekał nikt z community managerów nie będzie ci odpisywał tak jak mi i innym graczom z całego świata.
- USARZ9 months agoSeasoned Adventurer
Te odpowiedzi z ustawieniami "kopiuj, wklej" typu: "sprawdź to, sprawdź tamto" nie działają. Dajcie sobie spokój. Nikt z nas nie jest aż tak nie kumaty by tego nie zrobić. Dajcie znać ludziom od gry by to co spaprali naprawili i tyle bo zaraz ludzie zaczną odpływać od tej gry ale z tego co wiem to już się dzieje. To nie jest dobra reklama a premiera UFL już blisko i wielu patrzy na ten tytuł z ciekawością.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 13 hours ago
- 19 hours ago
- 2 days ago