Forum Discussion
Hej vvxxTOMxxvv
Odłącz od PC zbędne urządzenia USB (np. pad) a następnie usuń Ustawienia osobiste i utwórz nowe - nie zmieniaj nazwy pliku a wszystkie opcje w grze zaznaczaj korzystając z klawiatury.
Wszystko już robiłem ! Reinstal gry , usunięcie profilu w grze , usuwałem cały folder w appdata ea sport fc 25 i nadal jest undefined. Gdy usuwam profil w grze to własne b i a znikają ale jak je ustawie ponownie to znów jest undefined. Obecnie problem jest już trochę inny bo chyba wszystkie klawisze działają tak jak je ustawie poza krótkim podaniem klawisz a - jest tam lob , gdy zmienie podanie na np m to na m jest lob. wtf ??? Coś sie **** bo zamiast krótkiego podania jest lob. Odłączałem klawiature od pc , w notatniku litera a działa. Gre miałem na steam - showcase i kupiłem na ea w promocji. Odinstalowałem z steam. Gdy podłączyłem pada działy się dziwne rzeczy w szybkim meczu - musiałem założyć nową nazwe uzytkownika bo mojej nie było czyli vvxxTOMxxvv , póżniej już była i tak na przemian i były jakieś długie inicjalizacje i chyba gra szukała nazwy użytkownika. Pada już nie mam i już nazwy się nie zmieniają jest cały czas moja.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 2 days ago
- 4 days ago