Forum Discussion

szym199555's avatar
11 months ago

Tryb szybki mecz

Fc25 jak ustawić nazwę gracza w trybie szybki mecz grając z kolegą. Wyświetla mi się gracz 1 gracz 2

10 Replies

• Ustawienia (Konfiguracja) -> Profil -> Zarządzanie profilami (i tam się przypisuje profile do padów) 

Ps: z roku na rok coraz trudniej zagrać mecz z kolegą…

• @EA_Kuba 
    Niestety u mnie nie pomogło.
    Opisałem swój problem w osobnym poście, ale pozwolę go sobie załączyć.
    Problem nazwałem

"Problem z połączeniem. Problem Gracz 1"

Mam problem z połączeniem. Problem jest na PS5 w grze EAFC25
    Podczas wyboru "Szybka gra" nie pojawia się mój nick tylko "Gracz 1". Wiąże się to z tym, że moje postępy w grze nie są zapisywane. Jest ikonka "Połącz z serwerem" po wciśnięciu, nic się nie dzieje.
    Został zresetowany router, próbowałem przez kabel oraz odinstalowałem i zainstalowałem grę dwukrotnie. Niestety problem wciąż się pojawia
    Dodam, że posiadam również EA FC24 i tam tego problemu nie ma.
    Proszę o pomoc.

• Dokładnie mam to samo. w FC24 miałem wybierz gracza. Wybieraliśmy z kolegami konta EA zalogowane i powiązane i statystyki się zapisywały meczy. Tutaj jest tylko Gotowość i Gracz 1 i Gracz 2. Ktoś rozwiązał ten problem?

• @EA_Kuba Wskazówki nic nie dały. Dalej jest problem, Ciągle Gracz 1 i Gracz 2. Nie da się wybrać jak w FC24 konta które chcemy.
  • zeret7's avatar
    zeret7
    11 months ago

Podbijam temat, czy ktoś zna rozwiązanie na nasz problem ?

• @Biczu97 Cześć, w teorii przypisany pad jak wyglada? Bo mam aktywny i uaktywniono. Nic wiecej tutaj nie ma
  • @Nevern90 Podbijam, wciąż cisza. 2 tygodnie od premiery gry, i nic. Myślałem, że naprawi to jakaś paczka aktualizacyjna która była ostatnio, niestety temat wciąż aktualny

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,642 PostsLatest Activity: 21 hours ago