Forum Discussion
10 Replies
Udało Ci się coś z tym zrobić, mam ten sam problem ?
Ustawienia (Konfiguracja) -> Profil -> Zarządzanie profilami (i tam się przypisuje profile do padów)
Ps: z roku na rok coraz trudniej zagrać mecz z kolegą…
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Hej @szym199555 @zeret7
Dajcie nam znać czy dzięki wskazówkom od @Biczu97 udało się Wam rozwiązać problem.
@EA_Kuba
Niestety u mnie nie pomogło.
Opisałem swój problem w osobnym poście, ale pozwolę go sobie załączyć.
Problem nazwałem"Problem z połączeniem. Problem Gracz 1"
Mam problem z połączeniem. Problem jest na PS5 w grze EAFC25
Podczas wyboru "Szybka gra" nie pojawia się mój nick tylko "Gracz 1". Wiąże się to z tym, że moje postępy w grze nie są zapisywane. Jest ikonka "Połącz z serwerem" po wciśnięciu, nic się nie dzieje.
Został zresetowany router, próbowałem przez kabel oraz odinstalowałem i zainstalowałem grę dwukrotnie. Niestety problem wciąż się pojawia
Dodam, że posiadam również EA FC24 i tam tego problemu nie ma.
Proszę o pomoc.Dokładnie mam to samo. w FC24 miałem wybierz gracza. Wybieraliśmy z kolegami konta EA zalogowane i powiązane i statystyki się zapisywały meczy. Tutaj jest tylko Gotowość i Gracz 1 i Gracz 2. Ktoś rozwiązał ten problem?
- @EA_Kuba Wskazówki nic nie dały. Dalej jest problem, Ciągle Gracz 1 i Gracz 2. Nie da się wybrać jak w FC24 konta które chcemy.
Podbijam temat, czy ktoś zna rozwiązanie na nasz problem ?
podbijam, czy ktoś znalazł rozwiązanie?
- @Biczu97 Cześć, w teorii przypisany pad jak wyglada? Bo mam aktywny i uaktywniono. Nic wiecej tutaj nie ma
- @Nevern90 Podbijam, wciąż cisza. 2 tygodnie od premiery gry, i nic. Myślałem, że naprawi to jakaś paczka aktualizacyjna która była ostatnio, niestety temat wciąż aktualny
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 21 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago