Forum Discussion
Mam dokładnie to samo, nie da się rozegrać normalnego meczu. Mecz wygląda jakby był w zwolnionym tempie i pokaz slajdów. Zacina masakrycznie. Dodatkowo problem z errorem DirectX
Kurde widocznie nie jestem sam. Tez od jakiegos czasu gra mi mega przycina na pc. MAM RTX4060 kombinuje z ustawieniami i nic. Jedynie co mi pomoglo to ustawienie w progrmaie nvidi wszystkie parametry EA FC25 na minimum. Wtedy to gra działa płynnie, ale nie da sie tego ogladac :/
- DrHero7711 months agoSeasoned Vanguard
Zapraszam wszystkich na forum anglojęzyczne!!! Tak trzeba skupić jak największą liczbę osób. Nasi community nawet tego nie czytają o odpisaniu czy zgłosili sprawę czy ktoś to naprawia nawet nie odpowiedzą. Wszyscy którzy macie problem piszcie na anglojęzycznym forum!!!!!!
- UNLUCKYo0o11 months agoNew Traveler@tevionhoff a jakie ustawienia w nvidii dales? t akie jak na forum tutaj sa?
- 11 months ago
to już mój 6 tydzień odkąd zamiast grać szukam rozwiązania dlaczego gra tak ścina mimo nienajgorszego sprzętu. Próbowałem już wszystkiego (wydaje mi się że gra działa mimo wszystko najlepiej o ile można takiego określenia użyć na ustawieniach domyślnych pod kątem grafiki).
answer.ea.com sprawdzam w poszukiwaniu pomocy częściej niż wiadomości od żony..... kiedy ktoś lub EA wpadnie na jakiś pomysł? ☹️
- 11 months ago
@DarsonCule niestety dalej nic
- 11 months ago
@UNLUCKYo0o Tak, probowalem jak tutaj na forum nic nie dalo. Wróciłem do fabrycznych globalnych według nVidii. Dalej nic
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 days ago
Fc25 błąd CE-108255-1
Solved3 days ago- 7 days ago
- 10 days ago