Utrata Połączenia z Przeciwnikiem Na Początku meczu
Witam mój problem trwa od fify 22 mianowicie problem polega na tym że podczas meczu rivals wywala mnie na początku meczu, dosłownie kilka sekund i wyskakuje ze utracono połaczenie z przeciwnikiem.Gra się nie wyłacza,wraca do menu ulimate team.Mysłałem ze to problem mojego internetu[światłowod] ale jednak nie ponieważ wziełem komputer do kolegi któremu wszystko normalnie działa może bez problemu gracz mecze rivals itp,Po czym podłaczyłem swój komputer do jego internetu i bez zmian dalej mnie wyrzuca na początku meczu.Factory resety były robione kilka razy,sterowniki wszystkie zaktulizowane do najnowszej wersji, dodam fakt ze na tym komputerze fife 20/21 kiedyś grałem normalnie przez internet i żadnego problemu nie było. Bana/zawieszenia konta też nie mam,nawet logowałem sie na kolegi konto i to samo.Nie wiem czy to w czymś pomoże ale gdy rozpocznie się mecz i wejde do menu [pauza meczu] to normalnie nie wywala mnie odrazu ale gdy wroce do meczu po chodze piłkarzem z 5-8 sekund i trace połaczenie z przeciwnikiem.Z zaporą wyłączoną też próbowałem Ma ktoś może jakieś pomysły o co może chodzić? Czy tylko ratuje nowy komputer?