Forum Discussion

jureksuper's avatar
11 months ago

Web App EA FC 25 nie działa

Po zalogowaniu się na swoje konto EA, w najnowszej odsłonie Web appa FC 25, otrzymuje komunikat o braku połączenia z serwerem EA, problem utrzymuje się od godziny 19.45. zdjęcie problemu zamieszczam poniżej.

9 Replies

• JJ_Joe_PL's avatar
    JJ_Joe_PL
    New Traveler
    11 months ago

Witam, mam dokladnie ten sam problem. Od wczoraj od godziny 19 nie mogę "wejść" do WebApp...wszędzie info "już wszystko działa" a zalogować się nie można. Wczoraj po 19 udało mi się wejść do aplikacji na koncie xbox (którego już nie mam - konto odłączyłem w EA - usunąłem powiązanie) i próbując zalogować się czy to z użyciem maila do konta EA czy konta Playstation - "sorry login unavailable, we are currently having troublw with login services...". Możecie to ogarnąć i nie robić ludzi w balona "all is fixed now"?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @JJ_Joe_PL 

@JJ_Joe_PL  napisał/a:

(...) Wczoraj po 19 udało mi się wejść do aplikacji na koncie xbox (którego już nie mam - konto odłączyłem w EA - usunąłem powiązanie) i próbując zalogować się czy to z użyciem maila do konta EA czy konta Playstation - "sorry login unavailable, we are currently having troublw with login services...". (...)

Czy przed usunięciem powiązania ustawiłeś preferowaną platformę Web App? 

Rozłączanie kont EA i konsolowych może mieć wpływ na Twój dostęp do aplikacji Web app i Compaion app.

https://help.ea.com/pl/help/account/unlink-gaming-accounts-from-ea-account/#risks

• JJ_Joe_PL's avatar
    JJ_Joe_PL
    New Traveler
    11 months ago

@EA_Kuba nie mialem takiej mozliwosci, automatucznie laczylo mnie z kontem xbox, pomimo tego, ze np web app 24 dzialal juz na koncie ps5. Po zalogowaniu do web app 25 nie mialem opcji zmiany na konto z PS5

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @JJ_Joe_PL 

Ustawienie domyślnej platformy należało wykonać przed rozłączeniem konta konsolowego i EA.

• hej nie mam mozliwosci zeby zmienic platofrmy w tej zakladce select persona z steam na ps5 gdyz caly czas mnie wyrzuca i pojawia sie blad

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,639 PostsLatest Activity: 3 hours ago