Forum Discussion

MisiekKa's avatar
7 months ago
Solved

Web app

Witam. Jest już ponad miesiąc po premierze natomiast dalej nie mam odblokowanego rynku transferowego na web appie ani companion. Gram na nowym koncie, rozegranych meczy jest już dosyć sporo, ponieważ prawie codziennie loguje się od premiery. 

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @MisiekKa 

Wiadomość otrzymywana na Web App/ Companion, oznacza że trzeba kontynuować rozgrywkę przestrzegając zasad uczciwej rywalizacji. Po pewnym czasie Rynek Transferowy na Web App / Companion  powinien zostać odblokowany. Nie posiadam jednak dodatkowych szczegółów co do ilości rozegranych meczy i tego jak długo może to potrwać

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    6 months ago

Oznaczyłem odpowiedź  @EA_Kalina  jako rozwiązanie.  

Daj nam znać w przypadku dodatkowych pytań.  

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    6 months ago

Z naszej strony nie jesteśmy w stanie odblokować dostępu do rynku transferowego w aplikacji. Jeśli np, na tym samym koncie nie grałeś w FC 24 to czas odblokowania może być dłuższy. Wykonywanie różnych aktywności w obrębie Ultimate Team, w tym zadań, jest jedyną drogą do odblokowania dostępu. 

• W takim razie robi to bot nad którym nie macie kontroli tak? Płacisz parę stówek na grę i nie masz do niej pełnej dostępności brawo. Mecze rozgrywane są codziennie przez ponad miesiąc gdy w pomocy napisane jest ze wystarcza parę dni do odblokowania web appa. Rozumiem pewne anomalie związane z tym i że moga być delikatnie te parę dni przeciągnięte ale widzę że nie tylko ja mam z tym problem a Firma odpowiada "nie możemy nic zrobic" bo robi to bot do ktorego nie mamy dostepu. Mało poważne jest to ze strony Firmy która codziennie zarabia niemałe pieniadze

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    6 months ago

Informacja, którą przekazał @EA_Pulsar to nasze oficjalne stanowisko, o którym można także przeczytać na Web App lub w podlinkowanym przeze mnie artykule:

W EA FC wszystkie wyniki meczów, naliczanie zadań czy też aktywacja dostępu do Rynku Transferowego odbywają się automatycznie, ponieważ jest to zgodne z podstawowymi założeniami gry.

Dziękuję Ci za podzielenie się z nami swoimi odczuciami. Twoje doświadczenie jest dla nas bardzo ważne i przekazuję Twoją opinię do właściwego zespołu, aby jego członkowie zapewniali graczom rozgrywkę na jak najwyższym poziomie. 

Pozdrawiam,

_Kalina

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,466 PostsLatest Activity: 2 hours ago