Forum Discussion

ManiekGGT's avatar
7 months ago

Wolne pobieranie tylko w EA app

Witam po przeprowadzce mam dziwny problem który dotyczy tylko EAapp. Mianowicie WiFi które tu posiadam ma dobrą i stabilną prędkości pobieranie na telefonie oraz na aplikacji Steam wynosi około 10mb/s problem mam jedynie z są app gdzie aktualizacja gry EA FC pobiera się z prędkością MAX 40kb/s próbowałem resetować PC przywracać pamięć podręczną aplikacji lecz problem nadal występuje i tylko na EAapp. Wcześniej takiego problemu nie było. Dodam że wyłączyłem zapory oraz antyvisrusa a sama aplikację uruchamiam z poziomu Administratora. Nie mam już pomysłów co z tą aplikacją może być nie tak. 

zrobiłem teraz cos czego żałuje pomyślałem ze może odinstalowanie i zainstalowanie gry coś zmieni. Lecz jest to samo teraz gra która waży 60gb pobiera mi się z prędkością 90kbs
Nie wiem gdzie jest problem ale skoro dzieje się tak tylko na aplikacji EA to problem leży po waszej stronie. Próbowałem również użyć do pobranie aktualizacji VPN pomyślałem że może inna lokalizacja coś da, lecz niestety nie.

Dzieje się tak zarówno na kablu jak i WiFi załączam screeny z Steam oraz EA app dla porównania. 

reinstal ani gry ani aplikacji nie pomaga.

No RepliesBe the first to reply

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,466 PostsLatest Activity: 2 hours ago