Forum Discussion

Paveu77's avatar
5 months ago

Wyrzuca mnie z gry przez magazyn duplikatów

Witam. Gram sobie składem Juventusu w Ultimate Team i w jednym meczu dostałem czerwoną kartkę na Kalulu(Od tego się zaczął prawdopodobnie problem)

Kalulu już tej kartki nie ma, a ja nie mogę wystartować meczu mając w składzie następujące karty : Vlahovic,Koopmainers i Kalulu. Wyrzuca mi UT do menu głównego gry.

Dodam, że właśnie te karty również mam w magazynie duplikatów i próbując się ich pozbyć w jakimkolwiek SBC również mnie wyrzuca do menu.

Próbując zquicksellować te karty z magazynu duplikatów również mnie wyrzuca z gry do menu głównego. Od 4 dni nie mogę rozegrać meczu mimo że zapłaciłem za edycję ULTIMATE.

Czy mogę prosić o pomoc ?

6 Replies

• Mam tak samo tyle że z claussem ale jedynie podczas wrzucania z zakładki duplikaty,a co do twojego problemu spróbuj usunąć skład i stworzyć na nowo sam skład nie cały klub 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Cześć, dziękuję za zgłoszenie tego problemu. Przekazałem już informacje do naszego zespołu, który zajmie się jego weryfikacją.

Dajcie znać, czy utworzenie nowego składu, z użyciem innych zawodników i ustawienie go jako główny skład, pomoże rozwiązać ten problem. Jeśli problem będzie się powtarzał w związku z określonymi kartami zawodników, również proszę o informację.

Dzięki. 

• Paveu77's avatar
    Paveu77
    4 months ago
    @EA_Pulsar utworzenie na nowo składu pomaga ale dalej mam zbugowane karty w magazynie duplikatów i do dzisiaj nie mogę nic z nimi zrobić ani zrobić SBC.
  • Mam ten sam problem z dwoma kartami u siebie w klubie. Przy próbie wysłanie wyzwania budowania składu wyrzuca UT, a przy próbie sprzedania tych kart wyświetla się że nie można tych kart sprzedać. Próbowałem na konsoli ps5, na weebapp oraz na companion na telefonie wszędzie te same błędy. 

• Witam, zmagam się z tym samym problemem chce zrobić sbc z duplikatów i wrzuca mnie z ut.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,128 PostsLatest Activity: 3 hours ago