kielanek
2 months agoSeasoned Novice
Wysoki ping
Ea czy ktoś ma zamiar w końcu naprawic problem który jest od prawoe 2 miesięcy? Na stronie ping pokazuje okolo 19ms a w grze sredni 35ms+ a normalny przed aktualizacja byl okolo 20-26ms
oj chłopie, po prostu połączyło cię z kimś z dalszej lokalizacji. Widziałeś że ping wysoki przed rozpoczęciem meczu, było wyjść i spróbować znaleźć innego przeciwnika, Gdybyś miał problem z trasą jak u innych osób to ani razu byś nie grał z pingiem poniżej 30ms, a jak na zdjęciach miałeś 3 mecze z pingiem 30ms, a następne 18ms. Sam niski ping nie ratuje przed opóźnieniami gdy serwery obciążone, chcesz mieć dobrą rozgrywkę to musisz grać od 23 do 8 rano. Ja mając ping 7ms potrafiłem mieć opóźnienia jeśli grałem w innych godzinach, ale to było w każdej fifie i nic w tym aspekcie się nie zmieni. Sprawdź sobie ewentualnie trasę do serwerów w Warszawie.
Tylko ze ten ping ponizej 20ms to nie u mnie tylko brat gra na moim koncie jak bys zauwazyl jest dwóch innych dostawcow internetu brat jest w polsce a ja w norwegi od 2 miesiecy nie trafiam na mecz z pingiem ponizej 30