Forum Discussion

Simon1053's avatar
Simon1053
Seasoned Novice
3 months ago
Solved

Zerwane połączenie

Dzisiaj, w poniedziałek 26 maja, ok. Godziny 19 chciałem zagrać sobie mecz w UT champions. Niestety zaraz po wejściu do meczu otrzymałem czarny ekran, jedynie z paskiem świadczący o ilości osób, które pominęły możliwość oglądania mojego składu(Zdjęcie niżej). Przez 30 minut czekałem, aż gra się odwiesi. Niestety bez skutku. Po resecie gry dostalem info o tym, że odłączyłem się od meczu. Otrzymałem przegraną, oraz nie będę już w stanie wykonać zadania dotyczącego 15 rozegranych meczów. Mam nadzieję że naprawicie ten błąd, oraz zwrócicie mi picka.

• Simon1053's avatar
    Simon1053
    2 months ago

Śmieszna sytuacja, ale faktycznie dostałem dzisiaj tego picka🙏🏻 Musiałem czekać 2 tygodnie, ale widocznie się opłacało napisać na tym forum 

3 Replies

• Simon1053's avatar
    Simon1053
    Seasoned Novice
    2 months ago

Śmieszna sytuacja, ale faktycznie dostałem dzisiaj tego picka🙏🏻 Musiałem czekać 2 tygodnie, ale widocznie się opłacało napisać na tym forum 

• Simon1053's avatar
    Simon1053
    Seasoned Novice
    3 months ago

Raczej tak, ale tak już jest z EA że robią na odwal i później mają wszystko gdzieś. Szczerze już totalnie nie miałem ochoty grać tej weekendowki, a nagrody były tragiczne, więc po prostu jest mi przykro że zmarnowałem czas 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,638 PostsLatest Activity: 40 minutes ago