Ultimate Team ban
Selam.14 kasım akşam üstü steam üzerinden fifa 25 aldım. 15 kasım gece yarısı ultimate team oynarken bir anda ultimate sunucularına bağlanılamıyor dedi ve beni oyundan attı.Farkettim ki ban yemişim.Maili kontrol ettiğimde birdaha geçmiş veya gelecek fifa oyunlarını oynayamayacağım yazıyordu.Sonra ea help sitesine girdiğimde ban yediğim ve herhangi sebebin olmadığını farkettim.O günden itibaren defalarca şikayette bulundum fakat hala geri dönüş alamadım. Hepsini ya diplucate yada fixed olarak yaptılar.Sinirlenmeye başladım çünkü neden ban yediğimi bilmiyorum ve hile bile yapmadım. Ki yapsam yeni açtığım hesapta mı yaparım daha 2 saat bile oynayamadan ban yedim.Artık biri benimle iletişime geçsin çünkü sinirlenmeye öfkelenmeye başladım canım çok sıkılıyor.
Hi @mustafahttps,
At the moment the following languages are supported on Answers HQ:
I'm locking this topic for now but please, feel free to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum.
You can also contact an EA Game advisor on the EA Help website. Detailed instructions can be found here: How to use EA Help
In case of a banned account, please reach out directly to our Terms of Service team.
Thanks!