Carius124Newcomer22 hours agoFUT Champions win counted as a lossI won a FUT Champions match, but after the game I was given a loss. No disconnection on my side. Please check server logs.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago910 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago910 Posts
Recent Discussionspaczka małego pomocnika kupiłem tą paczkę w limitach czasowych gdzie miało być 9 piłakarzy 84+ i dwóch 86+ a dostałem po prostu złoty **bleep** z dominikiem szoboszlaiem 83 blad ea javelin anty cheat gdy uruchamiam gre ea fc 26 wyskakuje mi blad zalaczony w obrazie kaze mi uruchomic komputer ponownie robilem wiele poradnikow i nie dziala mam windows 11 inni tez maja ale im dziala pomozcie mi Problem z uruchomieniem gry Od 3 dni próbuje się wejść do tej gry pokazuje się 1 i jak się kliknie to pisze że wczytywanie się nie powiodło i tak cały czas nie mogę nic zrobić jak ktoś miał podobną sytuację i wie jak ją rozwiąz...Błąd graficzny lub oszustwo rywala Wchodzę do finału turnieju a tu nic nie widać ea sports jak zagrać mecz gry całe boisko jest zaślepione przez światło wyłączanie gry podczas wyboru zapisu Witam mam problem z grą ea fc 26 gdy odpalam grę i mam wybór zapisu gry po wyborze gra automatycznie się zamyka czy ktoś może wiedzieć czemu tak jest dla jasnosci komputer ma minimalne wymogi co do s...