Forum Discussion

soulssDay's avatar
soulssDay
Seasoned Newcomer
1 month ago

kariyer modu sözleşmesi biten oyuncuyu görememe hatası vs daha çokları

FC 26'da sözleşmesi 6 ay kalan oyuncuların detaylarını öğrenmek çok zorlaştırılmış. Mesela Lindelöf oyuncusu Aston Villa'dan alıcam fakat 6 ayı kaldığını öğrenebilmem için takımın içerisine girip Lindelöf'ü aday listesine ekle ve görüntüle diyip daha sonra üzerine tıklayıp ne kadar maaş talep ediyor durumunu görünce 6 ayı kaldığını anca anlıyoruz. Bu iş neden bu kadar zora sokuldu. Fifa 24'te yetenek avcılarına sözleşmesi 1 yıl kalan oyuncuları bulması talimatını verdiğimiz zaman bize tavsiye ettikleri oyuncuların üzerine geldiğimiz gibi 12 ay ve aşağısı sözleşmesi kalanları rahatlıkla görebiliyorduk. Bu birinci hata..

İkinci hata ise daha berbat..

Mesela Arsenal takımının içine giriyorum herhangi bir oyuncunu detayını görmek için üzerine tıkladığım zaman geri döndüğümde beni Arsenal takımının içinden atarak yetenek avcılarının tarama yaptığı tüm oyuncuları önüme getiriyor. Ya arkadaş arsenal takımının içinde kalarak sırasıyla forvet, orta saha, defans, kaleci bakmak istiyorum ama her seferinde başka liste çıkarıyor karşıma. Yıldım cidden oyunu oynamaktan soğudum,lütfen bu durum bir sorun ise acil düzeltin..

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion

Featured Places

Node avatar for FC 26 Game Modes

FC 26 Game Modes

Chat with the FC 26 community about Rush, Career Mode, and Clubs.Latest Activity: 22 days ago
666 Posts