Zanim człowiek by się doczekał, od was odpowiedzi czy po prostu pomocy to by umarł z głodu w dżungli. Mam na myśli problem z slow motion. Gra jest tak fatalnie upgradowana bądź optymalizowana, że to głowa mała. Spędziłem nad tym gównem 3 dni po 10 h!!! I zrobiłem wszystko o czym jest ten problem tu na forach, do tego wykorzystałem cały swój mózg do granic możliwości, a i tak to chuuu...steczke dawało. Ciągle piłkarze mulili, grali jakby byli po wsrutowaniu mega babollo z zahir kiebab. W końcu jakoś ruszając wszystko po trochu doszedłem do w miarę optymalnego przebiegu rozgrywki, natomiast to jest jakiś żart że płacąc za grę nie ma żadnej realnej pomocy ze strony EA. Pamiętam, że póki gry nie przejęło to śmieszne nazewnictwo "EA fc" to nie było żadnych braków płynności i takich problemów z tą grą. Wszystkie ustrojstwa zaczęły się od EA Fc 24 czyli machlojki na wyższych sferach. Powiedziałbym co naprawdę pomogło, ale wy nawet nie oferujecie chata z jakimś supportem z EA o dowolnej porze, a wcześniej było coś takiego. Wstyd i żenada ogólnie.