Forum Discussion

cinu161's avatar
cinu161
Rising Rookie
5 days ago

Nowa paczka błędów

EA wypuściło nową aktualizację z nowymi dodatkami błędów do gry. Rozegrałem po aktualizacji dwa mecze (na więcej psychika nie pozwoliła) i zauważyłem kilka nowiutkich błędów. Przynajmniej u mnie w ogóle nie ma dźwięków meczowych, ani komentatora, po prostu leci muzyczka z menu w trakcie meczu.

Kick-off glitch doprowadzony do granic absurdu, do tego stopnia, że pierwszy mecz zakończył się wynikiem 13:11, a jak na siłę chciałem uniknąć straty gola po wznowieniu od środka boiska i sfaulowałem przeciwnika 30 metrów od bramki, to gościa tak wystrzeliło, że wleciał w pole karne, a przeciwnik dostał rzut karny

Pomijam fakt, że cała druga połowa działała w 8kl/s (wcześniej było przynajmniej 16-18kl/s)

Także brawo EA!! Czekam na kolejne paczki glitchy 

2 Replies

• PK187's avatar
    PK187
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Niestety, najnowsza aktualizacja to jakieś nieporozumienie, kick off glitch jak był tak jest nadal, chyba nawet jest gorzej jak było. Odbiór piłki X na zaawansowanej obronie nie działa, rywal się prześlizguje przez obrońców z łatwością. Przed aktualizacją grało się dobrze.

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Seasoned Adventurer
    3 days ago

Cóż dodać, Cóż ująć.  Gra ledwo zipie to jeszcze bardziej ją psują  . Ten patch który znerfił juz totalnie obronę która  i tak kulała po prostu gwóźdź do trumny . Mam tylko nadzieję że ludzie zrobią hałas i cofną tą zmianę bo jak tak ma to teraz wyglądać że gramy w hokeja i to bez bramkarza to chyba czas sie zawijać i oszczędzisz juz sobie nerwów.  EA STOP , OPAMIĘTAJCIE SIĘ TO NIE JEST HOKEJ CHOC PIŁKA NOŻNA TEZ JUZ RACZEJ NIE !!!!

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago
398 Posts