Forum Discussion

Azi_Lisa_18's avatar
Azi_Lisa_18
Seasoned Novice
3 days ago

Ankieta

Mam pytanie dlaczego nikt z pracowników, którzy obsługą czat nie odpowie na pytania związane z naprawą gry? Przez cały okres FC 26 są problemy na PC i nie dostaliśmy żadnej informacji nikt nie czuje sie odpowiedzalny za błędy i nieprawidłowości w grze. Moderatorzy odpowiadją tylko na łatwe pytania i zaznaczają jako rozwiązane. Niestety nadal nie da sie grac i korzystać w pełni z produktu. Jak wejdę do ligi gdzie moge zagrać w fut champion to po aktualizacji już spadam z ligi bo musze  poddawać mecze w związku z brakiem kontroli zawodnikiw i tak "w kółko Macieja". Już 2 miesiące same problemy a EA robi ankietę co jest nie tak. Tutaj nie trzeba zadnej ankiety poprostu w trybie online rivals itp. nie da sie grac w tym jest problem. W każdym komentarzu nowej sprawy jest to samo gra jest niemożliwa jest brak kontroli na zawodnikami  Co z tym zrobicie? Albo nie zrobicie bo juz sam nie wiem. Co z moimi postępami w grze, ktore tracę po nowej aktualizacji? Juz nie pisze o straconym czasie bo jal cos uzyskam to tracę przez błędy.

To jest ostatni raz jak kupiłem ta grę. 

8 Replies

• Azi_Lisa_18's avatar
    Azi_Lisa_18
    Seasoned Novice
    3 days ago

Tutaj nie trzeba żadnej ankiety cały czas pojawiają sie te same problemy dobrze wiecie o tym wiec ankieta jest zbędna. Trzeba naprawic grę a robicie to już 2 miesiące...  przepraszam nie robicie tylko badacie sprawę a to badanie wyglada jak NFZ z poslce niestety czyli długie terminy. To jest poprostu przykre.

• Azi_Lisa_18's avatar
    Azi_Lisa_18
    Seasoned Novice
    3 days ago

Tutaj nie trzeba żadnej ankiety cały czas pojawiają sie te same problemy dobrze wiecie o tym wiec ankieta jest zbędna. Trzeba naprawic grę a robicie to już 2 miesiące...  przepraszam nie robicie tylko badacie sprawę a to badanie wyglada jak NFZ z poslce niestety czyli długie terminy. To jest poprostu przykre.

• xShaDow657's avatar
    xShaDow657
    Seasoned Traveler
    3 days ago

Dokładnie u mnie to samo, po pierwszym patchu nie da się grać. Próbowałem wszyskich ustawień komputera, gry i wszystkiego wokół żeby działało normalnie. Niestety nic nie pomogło. W żadnej z poprzednich edycji nie miałem takich błędów jak tu.

• bo kaske juz dostali to po co maja pomagac xd nie licz ze to naprawia jedyne co potrafia to usuwac komy

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Ankieta, nie jest próbą ominięcia tematu, tylko narzędziem do zebrania szczegółowych danych technicznych bezpośrednio od graczy. Dzięki tym informacjom zespół odpowiedzialny za wersję PC może dokładnie porównać raporty, konfiguracje sprzętowe i okoliczności występowania błędów. Takie dane są kluczowe, by znaleźć wspólne przyczyny problemów i przygotować poprawki.

• g3tconnect's avatar
    g3tconnect
    New Rookie
    2 days ago

a ta analiza to bedzie trwała cały rok? bo problemy wystepuja praktycznie od premiery przypominam mamy listopad i dalej brak naprawy nie róbcie z ludzi debili

• LoosBlancos's avatar
    LoosBlancos
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Powinni was wszystkich zamknąć w więzieniach za tak bezszczelne oszukiwanie i okradanie ludzi . Że wam jest nawet nie wstyd wydać taką grę i jeszcze wmawiać że to wina leży po stronie graczy.. !

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Adventurer
    2 days ago

Im nie jest wstyd, oni dostają wypłatę i umywają ręce. Pewnie większość to nawet w EA FC nie gra lub nie lubi grać. Ja dziennie gram jeden mecz, bo zawsze po tym meczu nagle nie umiem niczego robić żadnych podań, żadnych akcji, nawet biegać nie potrafię. I to naprawdę irytuję. W grę, która chciałbym grać nie potrafię widząc te sekundowe opóźnienia. Gdzie wszystko mi pokazuję, moje podanie a zawodnik ma to gdzieś. Jeden mecz **bleep** gra. I codziennie w ten jeden mecz przeciwnik zawsze musi wyjść.