Forum Discussion
Hej borson9610
Warto przetestować grę z nowym aktywnym składem.
Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu
- Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO
W przypadku dalszych problemów zajrzyj do wskazówek SONY Jak naprawić błąd CE-108255-1.
- borson961014 hours agoSeasoned Newcomer
Cześć, dzięki za odpowiedź. Mój problem dotyczy trybu Kariery na PS5 o ktorym napisałem , a nie Ultimate Team, więc tworzenie nowego składu w Web App/Companion nie ma zastosowania.
Crash (CE-108255-1) pojawia się podczas wyjścia zawodników na murawę przed meczem. Załączyłem screeny.
Co już zrobiłem bez efektu: odbudowa bazy danych PS5, reinstalacja gry, wyczyszczenie pamięci podręcznej, nowe zapisy kariery , offline/online składy, reset ustawień gry.
Proszę o wskazówki konkretnie dla trybu Kariery menadżerskiej albo o przekazanie sprawy do zespołu technicznego i rozwiązanie jej.
Ps. Czekam na konkretną odpowiedź i rozwiązanie tego problemu tak jak należy.
About FC 26 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 minutes ago
- 42 minutes ago
- 2 hours ago
- 3 hours ago