Repcak45New Rookie7 months agocrashe od jakiegos czasu mam crashe polegaja one na tym ze podczas meczu gra mi staje i wyrzuca mnie do puplitu ( uprzedajac mam pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej )
Recent DiscussionsProblem z nagłym wyłączaniem się gry Witam, Zgłaszam uciążliwy problem z grą EA Sports FC, który występuje u mnie od miesięcy. Gra notorycznie wyłącza się do pulpitu (crashuje) zarówno przy próbie łączenia z trybami online, jak i w tra...Błąd ładowania sesji gry Od kilku dni nie mogę zagrać żadnego meczu. Ekran ładowania gry w ogóle nie działa i wyskakuje komunikat: Podczas tworzenia sesji gry wystąpił błąd. Spróbuj ponownie. Problem występuje w każdym trybi...Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...crashe od jakiegos czasu mam crashe polegaja one na tym ze podczas meczu gra mi staje i wyrzuca mnie do puplitu ( uprzedajac mam pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej ) Arsenał-Arsenal Witam, od około 5 dni mam problem z FC 26 na PS5. Nie mogę rozpocząć żadnego meczu online. Problem występuje w: Ultimate Team Rivals, Draft Online, E-sezonach Online. Gra znajduje przeciwnika...