Repcak45
2 months agoNew Rookie
crashe
od jakiegos czasu mam crashe polegaja one na tym ze podczas meczu gra mi staje i wyrzuca mnie do puplitu ( uprzedajac mam pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej )
od jakiegos czasu mam crashe polegaja one na tym ze podczas meczu gra mi staje i wyrzuca mnie do puplitu ( uprzedajac mam pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej )
Hej Repcak45
Podeślij proszę jeszcze swój aktualny DxDiag. Jeśli wyświetla się jakikolwiek komunikat błędu, dorzuć jeszcze jego zrzut ekranu.
witam mam problem z FC26 probowaem resetowac odinstalowywac, sterowniki wszytskie aktualne .
po zaączeniu gry uruchamia sie i przechodzi w czarne okno i wyrzuca z powrotem do EA
prosze o pomoc
EA_Kalina uzyskam pomoc czy klasycznie nie ?
Z Twojego DxDiag widać, że gra nie startuje, bo inne programy w systemie crashują w tle i blokują uruchomienie FC 26. Najczęściej robi to AdobeCollabSync oraz stary sterownik dźwięku Realtek.
Na start zrób dwie rzeczy:
– odinstaluj Adobe Reader/AdobeCollabSync
– zainstaluj aktualny sterownik audio dla płyty MS-7C56
Potem uruchom ponownie komputer i spróbuj odpalić grę jeszcze raz.
Jeśli dalej będzie wyrzucać, daj znać – sprawdzimy kolejny krok.
Repcak45 Ten błąd oznacza, że sterownik karty graficznej przerwał pracę. Zrób proszę restart komputera i zainstaluj ponownie najnowszy sterownik NVIDIA. Po instalacji uruchom FC jeszcze raz.