B4RTEOXSeasoned Novice1 day agoCzarny Ekran Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić.
EA_KubaCommunity Manager1 day agoHej B4RTEOX Czy opisany przez Ciebie problem występuje zawsze podczas meczów w Rivals, czy pojawia się również w innych trybach? Czy jest to Twoje pierwsze uruchomienie gry, czy grasz już w EA FC 26 od jakiegoś czasu?
Recent DiscussionsWywalanie do menu głównego po meczu online Mam problem z tym, że po meczach wydarzeń na żywo i rivals bezpośrednio po meczu wyskakuje komunikat, że nie udało się przetworzyć twojego żądania i od razu wyrzuca do menu głównego, a mecz tak jakby...Forum Nie mogę odpisywać na forum bo każda moja wiadomość jest po 5 sekundach odrzucana przez moderacje Problem z wejsciem do Ultimate Team Witam. Mam problem z uruchomieniem trybu Ultimate Team w EA FC 26 na PC. Za każdym razem, gdy próbuję wejść do UT z głównego menu, pojawia się błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team j...lagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...Zacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...