Forum Discussion

ZIAKKOitzmee's avatar
ZIAKKOitzmee
New Novice
3 days ago

Delay

Witam jestem graczem pc, gram w grę od początku oficjalnej pramiery i od zawsze mam delay, prosze o roziwazanie mojego problemu, gram na najnizej jakosci, przez kabel wiec nie wiem czemu jest problem prosze o rade i pomoc pozdrawiam Ziak ps. chcialbym normlanie grac w ta gre 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej ZIAKKOitzmee​ 

Opóźnienie w grze nie zawsze wynika z internetu. Bardzo często ma związek ze sprzętem, sterownikami albo programami działającymi w tle, nawet jeśli grasz na kablu i na niskich ustawieniach.

Jeśli to nie problem, napisz proszę, w jakich trybach ten delay występuje i czy czujesz go też w menu, czy tylko w meczu.
    Daj znać, jakiego kontrolera używasz, czy grasz na padzie czy klawiaturze oraz jak jest podłączony do PC (USB czy Bluetooth).
    Napisz, jak masz podłączony internet – Ethernet czy Wi-Fi.
    Sprawdź też, czy w tle nie działają programy typu nakładki, nagrywanie, Discord, MSI Afterburner, aplikacje od myszy/pada.

I bardzo ważne – podeślij DxDiag.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 38 minutes ago
1,177 Posts