Forum Discussion
9 Replies
- fijal78913 months agoRising Adventurer
są święta, serwery ea są przeciążone, nic z tym nie zrobisz
- Polaczki18833 months agoSeasoned Newcomer
Tak się dzieje nawet poza sezonem świątecznym od początku. W październiku była aktualizacja optymalizacyjna na pc tydzień było dobrze i znowu lagi. To jest chore nikt nic z tym nie robi gra za ponad 300 zł XDDD
- cookavsky3 months agoSeasoned Vanguard
Dobry żart, przeciążone. Jakby w tą grę grało milion ludzi to rozumiem, ale tak nie jest, bo mnie łączy z jakimiś arabami, czy brytyjczykami w środku Europy.
Tak się chwialili jak sprzedali największą ilość kopi okłamując przy tym wszystkim dając nadzieję, że to będzie ten rok. Jak zawsze bezkarność twórców i ich piękne kłamstwa oglupily ludzi.
z twojej wypowiedzi wygląda że masz problem z trasami do serwerów, to już problem u twojego operatora. Sam to miałem, łączyło mnie z serwerami we Francji, Włoszech. Interwencja u mojego operatora pomogła.
Gratuluję. Nie każdy ma takie możliwość i chce poprostu pograć w grywalną piłkę nożną.
jakie możliwości? robisz testy, wyciągasz wnioski, jeśli wyniki są złe to zgłaszasz swojemu operatorowi wraz testami, a jeśli odrzuca wniosek to rozwiązujesz umowę i idziesz do kogoś innego. U mnie pierwszym razem odrzucili reklamację, bo testy były nie na ich routerze, drugie testy zrobiłem tak jak oni chcieli i musieli mi przyznać rację. Trasy naprawione....
Tak jak mówiłem nie każdy ma takie możliwości. Gra powinna działać, a nie walczyć z mikro lagami i input padem.
powinna, ale od lat tak nie jest, tym bardziej w święta. Skoro nawet nie chce ci się sprawdzić tras to dlaczego narzekasz na grę, skoro to nie wina gry, tylko dostawcy internetu. "nie każdy ma takie możliwości"... jakich? nie masz pc? nie masz kabla, aby podłączyć pc z routerem? nie masz prądu w domu?
Ewidentnie.......Nie ma co z tobą gadać. 3 pierwsze tygodnie gra działała dobrze responsywność była zadowalająca graliśmy słabymi zawodnikami, ale można było biegać, podać i strzelać. Teraz po niesamowicie dużej ilości patchy, które nigdy nie były wydawane w takiej ilości, nie da się nic zrobić. I ty teraz będziesz mówił wszystkim, że to nie jest w żadnym stopniu wina twórcy EA, tylko naszych dostawców i mamy poświęcić jeszcze większą kasę na zmianę operatorów, bicie się z nimi o normalny trasy. Bo EA nie potrafi naprawić własnej gry.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager