9i2vxv7n6k3l
3 months agoSeasoned Newcomer
Ea sport fc 26 crashing pc
Witam mam porblem gdyż podczas rozgrywki tak około po 2 minutach gra crashuje komputer czy mógły mi ktoś rozwiązać problem
specyfikacja
ryzen 7700
rx9070 xt
Witam mam porblem gdyż podczas rozgrywki tak około po 2 minutach gra crashuje komputer czy mógły mi ktoś rozwiązać problem
specyfikacja
ryzen 7700
rx9070 xt
tylko teraz nie wiadomo czy latke wypuszcza dzis czy moze jutro a moze na 26 dopiero
znajac zycie 26
Chrzanić EA.... Płacę 80 € za grę a dostaje niedopracowane badziewie ,które nie działa jak powinno. Rok w rok to samo. Obiecanki cacanki a błędy wciąż te same. Za każdym razem. Niby człowiek wiedział ,ale i tak się rozczarował.Po chwili w squad battles wywala na pulpit. Te niby nowe rozgrywki, rozłączyło pada i tak samo wyszło do pulpitu. Oczywiście zapisane jako opuszczenie meczu.....Szkoda kasy i nerwów na tą badziewną firmę .....
Ma ktoś lagi i spadki fps przy rożnych i wolnych ?
Mam tak samo udało ci się to naprawić
jestes w stanie mi pomoc? crashuje mi rivals i sb po 10 min ok a rush dziala normalmnie
chcialbym wiedziec jak bo mam ten sam problem
Naprawiłes to ?
Ruszyło się coś w temacie?
Specjalnie kupiona wersja przedpremierowa a od 3 dni nawet już nie próbuje włączać gry z nadzieją że może coś zadziała. Każdy poradnik na YouTube sprawdzony zrobione wszystko i dalej nic. Nic nie działa a w EA cisza,wiedzą tylko o problemie i dalej nic nie jest zrobione i prawdopodobnie w najbliższym czasie nie będzie. Jest to kompletny brak szacunku dla ludzi którzy specjalnie kupili tą grę przed premierą i wydali swoje pieniądze. Wiadomo że z fifa czy EA zawsze były problemy mniejsze czy większe ale to co się dzieje w tym momencie to głęboka przesada.