mrio44n2New Novice5 days agofc 26 Po wejściu do gry fc 26 po chwili zacina mi cały laptop i pomaga tylko restart laptopa proszę o pomoc
EA_KubaCommunity Manager3 days agoHej mrio44n2 Jeśli problem pojawia się po wybraniu pliku ustawień osobistych - usuń go i utwórz nowy.
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 hours ago1,067 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 hours ago1,067 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsDzień 94 - gra na PC dalej jest niegrywalna Dalej nic nie jest zrobione z input lagiem oraz spadkami fps XD chore XD nie grywalnosc trybow online kupilem gre przed premierowo, na poczatku nie moglem sie ruszac w rivlas, po tym jak to naprawili bylo dobrze az do ostatnich dni, gdy zaczynam mecz, jest wszystko okej lecz po chwili jakies +- 20/30...Xbox - ultimate team Na Xboksie ładowanie Ultimate Team nigdy się nie kończy. Po wejściu do trybu UT pojawia się nieskończony ekran ładowania. Rivals, Squad Battles i Moments nigdy się nie ładują. Wyczyściłem lokalne dan...Połączenie z serwerami Gdy wchodzę do gry i chcę się połączyć się z serwerami ut wyrzuca mi cały czas błąd i uniemożliwia mi grę w ut. Jeden użytkownik miał też taki problem poprosiliście go o zdjęcie więc proszę nwm czy m...czerwona kartka nie znika ut Pomimo grania meczy czerwona kartka nie znika mi z zawodnika , rozpocząłem na nim ewolucje więc chciałbym móc nim grać żeby ją skoczyć