mrio44n2New Novice27 days agofc 26 Po wejściu do gry fc 26 po chwili zacina mi cały laptop i pomaga tylko restart laptopa proszę o pomoc
EA_KubaCommunity Manager25 days agoHej mrio44n2 Jeśli problem pojawia się po wybraniu pliku ustawień osobistych - usuń go i utwórz nowy.
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 24 seconds ago1,164 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 24 seconds ago1,164 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsBak karty z podwójnego WALKOUTu dzis ok. godziny 24.30 kupilem paczke za fcpoints wypadl mi podwojny WALKOUT wypadl mi runey i halad tootsy i tego halanda nie dostalem na konto Problem z FC HUB Mam problem od wielu tygodni z FC Hub na ps4. Gdy jestem w menu pojawia się że przepustka sezonowa jest niedostępna. Natomiast w ultimate team nawet nie chce się wlączyć. Brak nagród za Squad batlles Po problemie z serwerami aplikacja ruszyła ale nie mam przyznanych nagród za Squad batlles Nie działa aplikacja FC26. Nie działa aplikacja FC26. Pojawia się komunikat informujący że nie dostępne są serwery EA Zawieszanie sie całej gry Witam, Od momentu zakupu i pobrania gry EA SPORTS FC 26 na PC (laptop) występuje poważny problem z wydajnością. Gra zawsze uruchamia się w trybie okienkowym. Po ręcznym ustawieniu trybu pełnoekr...