mrio44n2Rising Novice3 months agofc 26 Po wejściu do gry fc 26 po chwili zacina mi cały laptop i pomaga tylko restart laptopa proszę o pomoc
EA_KubaCommunity Manager3 months agoHej mrio44n2 Jeśli problem pojawia się po wybraniu pliku ustawień osobistych - usuń go i utwórz nowy.
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 12 minutes ago1,364 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 12 minutes ago1,364 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsFC26 po 2 minutach grania zawiesza się Witam mam od długiego czasu problem gdzie nie mogę kompletnie zagrac w żadną rozgrywke. Gra sie zawiesza i musze resetować komputer żeby cokolwiek zrobić. zaczyna mnie ten problem irytować!!! kupe ka...Brak połączenia z trybem Ultimate Dzień dobry. Zagrałem 3 mecze w Ultimate Team w trybie toru przeszkód ulimate Wygrałem wszystkie 3 i po zakończeniu każdego meczu wylogowało mnie z Ultimate Team i nie zapisały sie wygrane. Gdy pr...Nie mogę wejść do ultimate team ,,w tej chwili połączenie z ultimate team jest niemożliwe fc26” czy ktoś wie co tu zaradzić na web appie pokazuje że jestem zalogowany. Nic nie mogę zrobić support oczywscie nie pomoga. To jakaś glob...EA FC 26 Bug Reports Platform: Xbox Series X Game Mode: Kick-off / Squad Settings (Main Menu) Issue Description: There is a critical bug affecting National Teams. When I try to swap players in the "Squad" menu, the ch...Gra wyłącza się w środku meczu bez żadnego powodu i żadnego komunikatu Kupiłem grę przedwczoraj i od momentu zakupienia nie mogę grać ani meczy ultimate team(poza rushem z jakiegoś powodu) oraz meczy w karierze menedżera oraz piłkarskiej. Próbowałem zmniejszać ustawieni...