OlejSyntetycznySeasoned Newcomer8 months agoFC26 -WYRZUCA DO EA. Cześć, Kupiłem fc26 już jakiś czas temu,wczoraj próbowałem uruchomić,ale gdy włącza się okienko FC26 to wyrzuca mnie po chwili do EA APP.
RogatekMEFENewcomer8 months agoMi tez nic nie działa mimo tego że obejrzałem juz każdy poradnik na yt.
Recent DiscussionsProblem z aplikacja mobilną Jak odblokować rynek w aplikacji mobilnej? Nie mam zadnych kar ani nic Sezony fc26 ps5 EA o co chodzi? Ten problem pojawiał się już w fc25 ale w fc26 jest to nagminne. Chodzi o sytuację gdy trafia się gracza który nie potrafi przegrywać, sytuacja sprzed 5 minut, gram mecz, przeciwnik w...Problem z ultimate team Przez 25 min czekałem na odpowiedź żeby ut zaczeło działać ale po 25 minutach czekania nadal był ekran ładowania mam ten problem od kąd zakupiłem fc 26 Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Problem z logowanie do Konto EA Dzień dobry Drogi Zespole Wsparcia, Nie mam już dostępu do adresu e-mail powiązanego z moim kontem EA. Ten adres e-mail został powiązany z moim poprzednim dostawcą usług internetowych. Ponieważ ...