Forum Discussion

Dziarski_H3nk's avatar
Dziarski_H3nk
Seasoned Newcomer
2 days ago

Gdzie moge zareportowac cheatera ?

Wczoraj napotkalem nowy rodzaj cheatera. 

Facet zafreezowal kamere gry. Mecz toczyl sie normalnie i typ mi pakowal bramki, natomiast ja widzialem tylko te takie kamery "highlihght". Jak minela polowa, kamera sie wlaczyla spowrotem. Gosciu chyba byl afk bo zdazylem mu wpakowac kilka bramek, ale kiedy sie zorientowal, ze nie zrobilem ragequita, to znowu wylaczyl mi kamere i nastrzelal mi goli. Na koniec, kiedy skonczyl sie mecz to gra sie zafreezowala i musialem tak czy inaczej sie wylaczyc. 

Ciekawe jest to, ze nie widze go w "ostatnio widzianych graczach". Na szczescie zrobilem sobie video i zdazylem zlapac jego screen name :

w zalacznikui video jak mi zafreezowal kamere. 

Oficjalnie moglem go zgloscic tylko za "obrazilwy profil" . Jak dla mnie jego egzystencja jest obraza dla swiata i starzy powinni go usunac zanim przyszedl na swiat. smiec

Cziterom wiadomo co w co. 

pozdrawiam cieplutko,

Dziarski_H3nk

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej Dziarski_H3nk​ 

Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić. 

1. Otwórz listę znajomych w EA app. 
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego. 
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić. 
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika. 
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu. 
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie. 
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza. 
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu. 
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy. 
    10. Wybierz opcję Wyślij.