Forum Discussion

Kuni1945HD's avatar
Kuni1945HD
Rising Rookie
5 months ago

GRA DZIAŁA JAK POKAZ SLAJDÓW

A MOŻE ŁASKAWIE COŚ ZROBICIE Z TĄ GRĄ DO 1 AKTUALIZACJI WSZYSTKO DZIAŁAŁO DOBRZE, PO 2 KOLEJNYCH DALEJ GRA PO 1 POŁOWIE CHODZI JAK POKAZ SLAJDÓW I PODCZAS MECZU I PODCZAS MENU, POMAGA WYŁĄCZENIE I WŁĄCZENIE GRY NA NOWO. JESZCZE ZA KAŻDYM RAZEM PO WŁĄCZENIU GRY TRZEBA ZMIENIAĆ USTAWIENIA GRAFICZNE BO GRA SOBIE SAMA USTAWIA PO SWOJEMU

10 Replies

• prędzej 27 wyjdzie niż coś zrobią z ich tempem plują na nas i mówia ze to deszcz

• majk860707's avatar
    majk860707
    Rising Traveler
    5 months ago

Zrobiłem pomiary nakładką nvidii i faktycznie jest tak, że w 2 połowie zaraz po cut scenkach GPU rośnie do poziomu 99% i utrzymuje się non stop na tym poziomie - to powoduje ścinki, ale jak się tego pozbyć to nie mam pojęcia. Na tem moment jedynie zamknięcie gry lub poddanie meczu i wyjście z UT.

• Kuni1945HD's avatar
    Kuni1945HD
    Rising Rookie
    5 months ago

Dlatego przestałem w to grać, czekam na football manager a dużo nie zostało 

• Bednar1232's avatar
    Bednar1232
    Newcomer
    5 months ago

Rozumiem , że mam usunąć swój profil i stworzyć go na nowo a w momencie kiedy te problemy się pojawią to kolejny raz to robić i tak w kółko? 

• Kuni1945HD's avatar
    Kuni1945HD
    Rising Rookie
    5 months ago

Tylko najlepsze jest to że jak gra wyszła wszystko działało dobrze, potem wyszła 1 aktualizacja i się zaczęło właśnie to dziać, więc tu podpowiedź do waszych techników 

• majk860707's avatar
    majk860707
    Rising Traveler
    5 months ago

EA_Kuba​ cześć, zaproponowane rozwiązanie niestety nie działa. Co z tego, że tworzę nowy plik konfiguracyjny ustawień osobistych, jak te ustawienia i tak potrafią się przestawiać randomowo? Zrobiłem, jak zasugerowano i problem spadku fps do 5-10 w 2 połowie powtórzył się w ciągu kilku meczy i występuje sporadycznie co kilka meczy. Zaznaczam, że gram na limicie 60 fps, mimo, że mój sprzęt spokojnie wyciąga dużo więcej, jednak jest to jedyny tryb gdzie gpu i procek się nie grzeją. Mam i7 11370h, rtx 3060. Wcześniej jeszcze dodatkowo crashowało, ale udało się to wyeliminować (trzeba obniżyć zużycie cpu, by nie dobijało do 99% i wtedy przestaje crashować, prznajmniej u mnie, nie miałem crasha od ok 20-30 spotkań, natomiast drop fps występuje nadal :) tu nie zmieniło się nic, nawet pomimo obniżenia zużycia gpu).

• Dellivicius's avatar
    Dellivicius
    New Rookie
    5 months ago

Mi od wczoraj nawet w menu zacina. To jest kpina. GTA V na najwyższych ustawieniach śmiga bez lagowania, a EA FC 26 tnie jak zwariowana już w menu. EA Sports nie ma szacunku dla klientów którzy zakupili grę…

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,378 Posts