Forum Discussion

RatchedPL's avatar
RatchedPL
Rising Novice
26 days ago
Solved

Gra się sama wyłącza

Podczas trybu kariery, grałem dziś kilka meczy. Rozpoczął się okres reprezentacji, mistrzostwa świata ostatni mecz w tabeli. Gdy uruchamiam rozpoczęcie męczu, gra się wyłącza całkowicie w sekundę. Nie pojawia sie żaden błąd, ani dźwięk.

Musze przyznać, że ta gra naprwadę pokazała jak spartolić wszystko co się da. Tyle błędów jakie tu są przekracza myśl technologincza wszystkiego co pojęte. Już dawno stwierdziłem, że nie będę bawił się w darmowego beta testera, ale jak widać nawet grając w bugach nie wyszło, bo gra się wyłącza...TRAGEDIA.

• RatchedPL​ Spróbuj proszę jeszcze:

• wczytać wcześniejszy autosave z kariery (jeśli jest dostępny) i sprawdzić, czy mecz uruchomi się poprawnie
    • zasymulować ten mecz zamiast wchodzić w niego bezpośrednio
    • zmienić stadion (jeśli masz taką opcję przed meczem) i sprawdzić, czy gra nadal się wyłącza

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Hej RatchedPL​ 

Jeśli gra zamyka się od razu po wybraniu „Rozpocznij mecz” i nie ma żadnego komunikatu, to najczęściej jest to problem z konkretnym zapisem kariery albo chwilowa niestabilność systemu.

Najpierw uruchom inny zapis kariery oraz szybki mecz towarzyski i sprawdź, czy tam też gra się wyłącza. Jeśli tylko w tym jednym save – możliwe, że ten zapis się uszkodził.

Na PC, warto też naprawić pliki gry w launcherze: 

Daj znać jak poszło.

• Problem cały czas występuje w konkretnym meczu. Nie wiem czy to wina jakiegoś stadionu, składu czy czegoś jeszcze.... wcześniej nawet grałem tą drużyną z w innym meczu i problemu nie było. Inne rozgrywki, mecze działają bez problemu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

RatchedPL​ Spróbuj proszę jeszcze:

• wczytać wcześniejszy autosave z kariery (jeśli jest dostępny) i sprawdzić, czy mecz uruchomi się poprawnie
    • zasymulować ten mecz zamiast wchodzić w niego bezpośrednio
    • zmienić stadion (jeśli masz taką opcję przed meczem) i sprawdzić, czy gra nadal się wyłącza
  • mogłem tylko zrobić drugi punkt i zadziałał. JEdnak problem warty zameldowania bo jednak problem dość dziwny. 

Wszystkie pozostałe mecze jak na razie działają.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
1,319 Posts