RekinosYTRising Novice3 months agoGry OnlineNie mogę sterować woogole zawodnikami w grze online a w grze przeciwko botom wszystko działa
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago1,262 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago1,262 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsProblem z logowaniem do ut Witam, od godziny nie mogę zalogować się do ut, pojawia mi się komunikat o utraconym połączeniu i mam sprawdzić stan swojej sieci. Sieć działa poprawnie… nie wiem o co chodzi…??? Coś poradzicie? ZBUGOWANE FC Witam Zacznę może od tego że zakupiłem tą spierdoloną grę w październiku 2025 roku. Gra od samego początku się zacinała, zero płynności komputer za 10k nie wystarcza wiudze na to spierodlone **bleep...FC 26 skrót na pulpicie Dzień dobry. Mam taki problem od wczoraj iż po kliknięciu skrótu do gry na pulpicie otrzymuję komunikat jak na obrazku. Do tej pory nie było problemu. Próbowałem już instalować EA app, naprawiać grę,...Problem z zalogowaniem się do Ultimate Team Od wtorku gdy chcę zalogować się do Ultimate Team dostaję taki błąd. Inne tryby online w fc 26 działają bez problemu Delay Witam jestem graczem pc, gram w grę od początku oficjalnej pramiery i od zawsze mam delay, prosze o roziwazanie mojego problemu, gram na najnizej jakosci, przez kabel wiec nie wiem czemu jest problem...