RekinosYTRising Novice2 months agoGry OnlineNie mogę sterować woogole zawodnikami w grze online a w grze przeciwko botom wszystko działa
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago968 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago968 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsOpóźnione reakcje Od ostatniej aktualizacji nie da się grać. Pad reaguje z opóźnieniem + gra delikatnie przycina. Wcześniej wszystko działało płynnie, poza ścinkami przy różnych i animacjach. Przegrywam wszystkie me...Nie da się grać w tę grę!!!! Witam, Mam problem z FC26, z tego co widzę jak wielu graczy. Wchodzę do gry jest super, płynnie wszystko chodzi, wchodzę do UT nagle zaczyna się wszystko lagować w menu (XD!) i bawiąc się odnalazłe...Po około 10 minutach spadki do 3-4fps Witam, tak jak wyżej mam problem ze stałymi spadkami fps. Zużycie podzespołów nie ma na to wpływu (podeśle na screenshocie), próbowałem resetować grę, zmniejszać ustawienia, rozdzielczość, reinstalow...EA SPORTS FC 26 crashuje tylko na moim koncie EA – na innym działa normalnie Dzień dobry, Mam problem z EA SPORTS FC 26, którego nie potrafię rozwiązać i wygląda na to, że jest on związany wyłącznie z moim kontem EA, a nie ze sprzętem czy systemem. Gra crashuje się zawsze p...Delay to nie winna wasza, tylko EA Niech nikt Wam nie wmówi, że za słaby gameplay i opóźnienie jest Waszą winną. To EA z^^^^^ tą grę po całości. Ci i^^^^^ nie potrafią tego naprawić. Ta gra jest tak nudna, że nawet już człowiekowi s...