Forum Discussion

Jackxzy_'s avatar
Jackxzy_
Newcomer
9 hours ago

hacker w drafcie

witam odkad wyszlo fc26 stracilem juz ponad 4kfc points czyli ok 160zl
chodzi o to ze prawie za kazdym razem kiedy gram draft to w pierwszej drugiej trzeciej czy czwartej rundzie jestem wyrzucany w meczu przez hackera zanim w ogole zdaze ruszyc moimi zawodnikami i oczywiscie zalicza mi przegrana 
Zagralem juz 14 draftow wszystkie za fc points i zagralem tylko jeden normalny draft ktory wygralem
mam na to dowody w postaci zapisow z rozgrywki ale nic to nie daje bo supportu to nie interesuje
Czekalem wczoraj w niedziele (21.09.25) ok 3h na liscie oczekujacych zeby na sam koniec dowiedziec sie ze oni nic z tym nie moga zrobic i zebym wszedl na jakas strone z rozlaczeniami gdzie oczywiscie pisze ze mnie nie rozlaczono z zadnego meczu
Najgorsze jest to ze tryb draft jest moim ulubionym trybem i za kazdym razem gdy kupuje fife to kupuje ja ze wzgledu na ten tryb 
prosze o jakas pomoc oddanie zetonow draft lub zwrocenie mi fc pointsow
Ja osobiscie tak bardzo lubie ten tryb ze i tak bede go gral bo go lubie ale to ze mam tracic 15zl za kazdym razem gdy chce zagrac w gre to skandal
jesli jakis mily pracownik ea to widzi to prosze o kontakt mailowy poalczony z moim kontem albo cos w tym stylu ja moge wyslac zapisy z gry gdy jestem wyrzucany 

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.202 PostsLatest Activity: 5 hours ago